Reyting rekortmeni Çukur'a sürpriz transfer

Çukur dizisi Vartolu karakteri
Çukur dizisi Vartolu karakteri

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Çukur'un 36. bölümünde diziye sürpriz bir isim dahil oldu. Vartolu'yu derinden etkileyen bir karakteri canlandıracak ismin diziye dahil olması, merakla bekleniyor.

Ekranların sevilen dizisi Çukur'a Berkay Ateş, Erkan Avcı ve Necip Memili'nin ardından Sermet Yeşil de dahil oldu. Gizemli bir karakteri canlandıracak olan Sermet Yeşil, 'Vartolu'yu derinden etkileyecek.

Çukur 36. bölümde ne olacak? 
Karakuzuların 'Cumali ve Yamaç Koçovalı bulunmadıkça her gün Çukur'dan biri alınacak' sözü, Çukur'da büyük bir fırtınaya yol açar. Genç Efe'nin ölümünden kendini sorumlu tutan Yamaç, Çukur'u geri almaya kararlıdır. Ve Cumali'den tek bir şans ister; eğer kendi yöntemiyle Çukur'u toparlayamazlarsa Cumali'nin yolundan gideceklerdir. Bu esnada Vartolu da uğradığı saldırı sonrası yaralarını sarmaya çalışırken tanıştığı gizemli kişi onu derinden etkileyecektir. Yamaç, Vartolu ve Cumali'nin büyük buluşması heyecanla beklenecek.
Çukur 36. bölümde ne olacak? Karakuzuların 'Cumali ve Yamaç Koçovalı bulunmadıkça her gün Çukur'dan biri alınacak' sözü, Çukur'da büyük bir fırtınaya yol açar. Genç Efe'nin ölümünden kendini sorumlu tutan Yamaç, Çukur'u geri almaya kararlıdır. Ve Cumali'den tek bir şans ister; eğer kendi yöntemiyle Çukur'u toparlayamazlarsa Cumali'nin yolundan gideceklerdir. Bu esnada Vartolu da uğradığı saldırı sonrası yaralarını sarmaya çalışırken tanıştığı gizemli kişi onu derinden etkileyecektir. Yamaç, Vartolu ve Cumali'nin büyük buluşması heyecanla beklenecek.
Sermet Yeşil kimdir? 
1977'de Eskişehir'de doğan Sermet Yeşil, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu ve Tiyatro Anadolu'da görev aldı. Tiyatro Anadolu bünyesinde Keşanlı Ali Destanı, Bay Biedermann ve Kundakçılar, Fırtına, Melekler Şehri, Kökler, Kuru Gürültü, Midas'ın Kulakları, Körayak ve Hırsız isimli oyunlarda; 2005 yılından bu yana da Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda Kuvayi Milliye, Karmakarışık, Büyük Aşıkların Sonuncusu, Caligula, Sırça Kümes, Bay Kolpert, Özgürlüğün Bedeli oyunlarında yer aldı. Halen TiyatroPol bünyesinde Teklif adlı oyunda oynuyor. Aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak çalışan Sermet Yeşil, televizyon ve sinema çalışmalarına da devam ediyor.Yer aldığı projelerGişe Memuru, Kosmos, Kaç Para Kaç, İlkbahar-Sonbahar, Hiçbir yerde  Leyla ile Mecnun, Mor Menekşeler, Eski Hikaye,Şubat...
Sermet Yeşil kimdir? 1977'de Eskişehir'de doğan Sermet Yeşil, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu ve Tiyatro Anadolu'da görev aldı. Tiyatro Anadolu bünyesinde Keşanlı Ali Destanı, Bay Biedermann ve Kundakçılar, Fırtına, Melekler Şehri, Kökler, Kuru Gürültü, Midas'ın Kulakları, Körayak ve Hırsız isimli oyunlarda; 2005 yılından bu yana da Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda Kuvayi Milliye, Karmakarışık, Büyük Aşıkların Sonuncusu, Caligula, Sırça Kümes, Bay Kolpert, Özgürlüğün Bedeli oyunlarında yer aldı. Halen TiyatroPol bünyesinde Teklif adlı oyunda oynuyor. Aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak çalışan Sermet Yeşil, televizyon ve sinema çalışmalarına da devam ediyor.Yer aldığı projelerGişe Memuru, Kosmos, Kaç Para Kaç, İlkbahar-Sonbahar, Hiçbir yerde Leyla ile Mecnun, Mor Menekşeler, Eski Hikaye,Şubat...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >