Reyting rekortmeni Çukur'dan diğer dizilere örnek olacak davranış!

Çukur

Ünlü oyuncu istemedi, yapım ekibi ısrar etti.

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'da Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerle başrolü paylaşan Aras Bulut İynemli, dizide 'Yamaç Koçovalı' karakterini canlandırıyor.

Aras Bulut İynemli, aksiyon sahnelerinde dublör kullanmıyor ve her rolü kendisi oynuyor. Sette 3 kez kaza geçirmesine rağmen dublör kullanmamakta ısrar eden İynemli'nin bu ısrarı sonunda pes ettirdi.

Posta'nın haberine göre; yapım ekibi devreye girdi ve sonunda ünlü oyuncuyu ikna etti. Artık sette aksiyon sahneleri için dublör bulundurulacak.

Aras Bulut İynemli hakkında
25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Bir ablası ve bir abisi olan İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesinden mezun oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okurken oyunculuk yapmaya başladığından dolayı okulunu dondurdu.
Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir. 2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Bir çok dizi de oynayan Aras Bulut İynemli, Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandırıyor.
Aras Bulut İynemli hakkında 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Bir ablası ve bir abisi olan İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesinden mezun oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okurken oyunculuk yapmaya başladığından dolayı okulunu dondurdu. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir. 2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Bir çok dizi de oynayan Aras Bulut İynemli, Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandırıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >