Rezalet görüntü: Küçük çocuğa alkol ve sigara içirip kayda aldılar

​Küçük çocuğa alkol ve sigara içirip kayda aldılar
​Küçük çocuğa alkol ve sigara içirip kayda aldılar

Sosyal medyada, 4-5 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir çocuğa içki ve sigara içirildiğini yansıtan görüntüler şoke etti.

Nerede çekildiği bilinmeyen ve bu sabah sosyal medyada hızla yayılmaya başlayan bir kadının çocuğa sigara ve bira içirme görüntüsü izleyenler tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

4-5 yaşlarında olduğu sanılan çocuk, genç kadından aldığı bira ve sigarayı içerken, kamerayı tutan diğer kadın bu skandal görüntüleri gülerek kayda alıyor. Kimliği belirlenemeyen iki kadının, çocuğu fiziksel ve duygusal yönden istismar etmesi izleyenler tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Görüntüler hakkında izleyicilerin çoğu, devlet yetkililerinin derhal harekete geçmesi gerektiği yönünde yorumlarda bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, harekete geçti

"Gerekli işlemlerin yapılmasının takipçisi olacağım"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, sosyal medyada, küçük yaşta bir çocuğa içki ve sigara içirildiğini yansıtan görüntülere ilişkin, "Çocuğumuzu bulup, gerekli bütün tedbirleri derhal alacağız. Sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılmasının takipçisi olacağım." ifadesini kullandı.

Kaya, Twitter'daki resmi hesabından yaptığı açıklamada, sosyal medyada, içki ve sigara içirilen küçük yaştaki bir çocuğa ait görüntüleri büyük üzüntüyle izlediğini belirtti.

Bakan Kaya, "Çocuğumuzu bulup, gerekli bütün tedbirleri derhal alacağız. Sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılmasının takipçisi olacağım." değerlendirmesinde bulundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >