Rio'da gümüş madalya kazanan milli halterci İsmayilov: Darbe girişimi motivasyonumu artırdı

Rio'da gümüş madalya kazanan milli halterci Daniyar İsmayilov, "Türkiye'de insanlar, 15 Temmuz'da ülkelerini düşünerek tankların altına yattı. Bunu gördükten sonra, o kiloların altına yatmak bana zor gelmedi." dedi.

Brezilya'da düzenlenen 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Türki̇ye'ni̇n i̇lk madalyasını elde eden milli halterci Daniyar İsmayilov, 15 Temmuz'da yapılan darbe girişiminin motivasyonunu yükselttiğini söyledi.

Yarışmanın ardından basın toplantısı düzenleyen gümüş madalyalı atlet, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sürecinin motivasyonunu artırdığını belirterek, "Türkiye'de insanlar, 15 Temmuz'da ülkelerini düşünerek tankların altına yattı. Bunu gördükten sonra, o kiloların altına yatmak bana zor gelmedi." dedi.


"Altın alamadığım için çok üzgünüm"

İsmayilov, sonraki olimpiyatlarda hedefleri̇nden bahsederek, "Altın alamadığım için çok üzgünüm. Allah böyle razı oldu, buna da şükrediyorum. Hedefim artık şampiyon olmak, bunun için mücadele edeceğim. İnşallah, sonraki olimpiyatlarda daha iyisi olacak. Antrenmanlara devam ederek daha iyisini yapmaya çalışacağım." şeklinde konuştu.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >