Rock müzik severler bu adreste! Zeytinli Rock Festivali'ne doğru

Zeytinli Rock Festivali

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 29 Ağustos-2 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan etkinlikte, 90 sanatçı konser verecek. Bu isimler arasında Brezilyalı Grup Sepultura da bulunuyor.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bu yıl beşinci kez düzenlenecek Zeytinli Rock Festivali, 29 Ağustos-2 Eylül'de gerçekleşecek. Festivalde çok sayıda Türk sanatçının yanı sıra Brezilyalı Grup Sepultura da sahne alacak.

Yapım şirketinden yapılan yazılı açıklamada, Dalyan Sahili'ndeki festival alanında 5 gün sürecek etkinlikte, 3 büyük sahnenin kurulacağı ve 90 sanatçının konser vereceği bildirildi.

Grup Sepultura
Grup Sepultura

Her yıl oluşturulan "siyah" ve "kırmızı" sahnenin yanı sıra bu yıl ilk defa "akustik" sahnesinin kurulacağı festivalin son gününde sahne alacak Hayko Cepkin'in alana paraşütle inmesinin beklendiği aktarıldı.

Hayko Cepkin
Hayko Cepkin

Açıklamada, festivalin geçen yıl 200 binden fazla kişiyi ağırladığı belirtilerek, "Etkinlikte, Şebnem Ferah, Selda Bağcan ve Boom Pam, Mabel Matiz, Moğollar, Teoman, Gaye Su Akyol, Sertab Erener-Emre Kula, Ozan Yılmaz, Alpar Lü, Eser Ünsalan, Oceans Of Noise, Manga, Athena gibi önemli grup ve şarkıcılar sahne alacak" ifadesi kullanıldı.

Edremit Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilecek festivale katılanların bölgede kamp kurabileceği de kaydedildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >