Rocky Balboa'nın eşi olarak tanıdığımız o isim son haliyle şaşırtıyor

​Rocky Balboa'nın karısı olarak tanıdığımız o isim son haliyle şaşırtıyor

Rocky filminde, Rocky Balboa'nın eşi Adrien Balboa rolüyle ünlenen Talia Shire yaşadığı değişimle şaşırtıyor.

1976 yılında çekilen efsane film Rocky'de, Rocky Balboa'nın eşi Adrien Balboa rolüyle ünlenen Talia Shire yaşadığı değişimle şaşırtıyor.

Rock Balbao karakterinin en büyük destekçisi olan Adrien Balbao rolüyle tanınan sanatçı, bu rolüyle Oscar'a aday gösterilmişti.

Talia Shire hakkında

                                    İki kez Oscar'a aday gösterilmiş ABD'li oyuncu. Baba II filmi ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Rocky filminde ise En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar'a aday olmuştur. Oscarlı yönetmen Francis Ford Coppola'nın kız kardeşidir. Başrolünü Sylvester Stallone ile paylaştığı Rocky film serilerinde Rocky Balboa'nın eşi Adrien rolüyle de tanınır. 1970-1978 yılları arasında David Shire, 1980-1994 yılları arasında Jack Schwartzman ile evli kalmıştır. Jason Schwartzman, Robert Schwartzman ve Matthew Shire isminde üç çocuğu vardır.
Talia Shire hakkında İki kez Oscar'a aday gösterilmiş ABD'li oyuncu. Baba II filmi ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Rocky filminde ise En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar'a aday olmuştur. Oscarlı yönetmen Francis Ford Coppola'nın kız kardeşidir. Başrolünü Sylvester Stallone ile paylaştığı Rocky film serilerinde Rocky Balboa'nın eşi Adrien rolüyle de tanınır. 1970-1978 yılları arasında David Shire, 1980-1994 yılları arasında Jack Schwartzman ile evli kalmıştır. Jason Schwartzman, Robert Schwartzman ve Matthew Shire isminde üç çocuğu vardır.
İşte son hali
İşte son hali
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >