RTÜK'ün Müge Anlı'nın programına kestiği 1 milyon 320 bin liralık ceza için şok kararı!

Müge Anlı
Müge Anlı

RTÜK, Atalay Filiz davasında Müge Anlı'nın sarf ettiği sözden dolayı kestiği 1 milyon 320 bin liralık ceza ile ilgili kararını verdi.

Kaçakçı ile Anlı'nın dialoğu

                                    Müge Anlı'nın 3 Haziran'daki programında İzmir'de göçmenleri Avrupa'ya kaçıran insan kaçakçılarıyla kurduğu bağlantıda geçen dialog:

Anlı: Siz yasa dışı yollardan yurt dışına birilerini götürüyorsunuz anladığım kadarıyla.

– Yardımcı oluyoruz diyelim

Anlı: Tamam öyle diyelim. Bari can yeleklerini takın.

– Müge abla, bir şey söyleyebilir miyim? Şimdi İzmir'de Basmane 1, Çeşme 2, Kuşadası 3. Bu 3 yerde bu işlerin organizasyonu yapılır. Biz, hepimiz birbirimizi tanırız. Bu kişinin (Atalay Filiz) görüntüleri şu anda bütün illegal kesimde dolaşıyor. Yani vatandaştan önce birimiz görse hemen müdahale yapılır.

Anlı: Valla harikasınız ne diyeyim. Yani çok teşekkür ediyorum. Şimdi yaptığınız iş ayrı bir konu, bu ayrı bir konu. Bir şey daha sorabilir miyim? Yunanistan'a geçmek kaç liraydı?

– Botla 600-700 dolardı, düştü.
Kaçakçı ile Anlı'nın dialoğu Müge Anlı'nın 3 Haziran'daki programında İzmir'de göçmenleri Avrupa'ya kaçıran insan kaçakçılarıyla kurduğu bağlantıda geçen dialog: Anlı: Siz yasa dışı yollardan yurt dışına birilerini götürüyorsunuz anladığım kadarıyla. – Yardımcı oluyoruz diyelim Anlı: Tamam öyle diyelim. Bari can yeleklerini takın. – Müge abla, bir şey söyleyebilir miyim? Şimdi İzmir'de Basmane 1, Çeşme 2, Kuşadası 3. Bu 3 yerde bu işlerin organizasyonu yapılır. Biz, hepimiz birbirimizi tanırız. Bu kişinin (Atalay Filiz) görüntüleri şu anda bütün illegal kesimde dolaşıyor. Yani vatandaştan önce birimiz görse hemen müdahale yapılır. Anlı: Valla harikasınız ne diyeyim. Yani çok teşekkür ediyorum. Şimdi yaptığınız iş ayrı bir konu, bu ayrı bir konu. Bir şey daha sorabilir miyim? Yunanistan'a geçmek kaç liraydı? – Botla 600-700 dolardı, düştü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >