Rusya'dan yeni vize açıklaması: Görüşmelere sonbaharda başlanacak

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova'dan  Türk vatandaşlarına yönelik vize uygulamasına dair yeni bir açıklama geldi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova'dan Türk vatandaşlarına yönelik vize uygulamasına dair yeni bir açıklama geldi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, vizelerin kolaylaştırılması için uzmanların sonbaharda istişarelerde bulunacağını söyledi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova'dan

Türk vatandaşlarına yönelik vize uygulamasına dair yeni bir açıklama geldi.

Zaharova, Türk vatandaşlarına yönelik vize uygulamasının kolaylaştırılması ile ilgili istişarelerin sonbaharda başlayacağını bildirdi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova

Zaharova, haftalık basın toplantısında, Türk vatandaşlarının Rusya’ya seyahatlerinde vize uygulamasına yönelik açıklamalarda bulundu.

Rus ve Türk dışişleri bakanlarının yaptığı müzakereler sonrasında belli kategorideki Türk vatandaşları için karşılıklı seyahatlerinin kolaylaştırılması konusunda mekanizma oluşturulması hususunda anlaşıldığını hatırlatan Zaharova, “Vize konularını tartışmak için en uygun platform, konsolosluk konularında uzmanların ikili istişareleridir. Bu istişareler sonbahar için planlanıyor.” ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >