Sadece bir hafta içinde kırışıklıklarınızdan kurtulmak hayal değil

Evde hazırlayabileceğiniz basit bir krem sayesinde, kırışıklarınızdan kurtulabilirsiniz.

Yıllar su gibi akıp gidiyor ve geride kalan her gün yüzümüze derin bir çizgi bırakıyor. Senelerin etkisiyle özellikle yüzümüz, derin çizgilerle dolup taşıyor. Hem kadınlar hem de erkekler bu derin çizgilerden az da olsa kurtulmanın hayalini kuruyor. İşte size mucizevi bir formül. Bir haftada yüzünüzdeki kırışıkları azaltan ev yapımı sihirli krem;



(Kaynak: brightside.me)

Malzemeler;
2 çay kaşığı vazelin
1 yemek kaşığı badem yağı ya da zeytinyağı
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı bal
1 avokado
Malzemeler; 2 çay kaşığı vazelin 1 yemek kaşığı badem yağı ya da zeytinyağı 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı bal 1 avokado
Hazırlanışı; 
Öncelikle vazelini ısıtın. Vazelini benmari usulü ya da mikrodalga fırında ısıtabilirsiniz. Isıttığınız vazelinin içerisine bal ilave edin. Ardından karışıma kalan tüm malzemeleri tek tek ekleyin. Homojen bir karışım elde etmek için kremi iyice karıştırın. Karışımı bir kavanoza boşaltın ve çalkalayın.
Hazırlanışı; Öncelikle vazelini ısıtın. Vazelini benmari usulü ya da mikrodalga fırında ısıtabilirsiniz. Isıttığınız vazelinin içerisine bal ilave edin. Ardından karışıma kalan tüm malzemeleri tek tek ekleyin. Homojen bir karışım elde etmek için kremi iyice karıştırın. Karışımı bir kavanoza boşaltın ve çalkalayın.
Nasıl kullanılır? 
1. Yaptığınızı kremi hemen kullanmak istiyorsanız; öncelikle karışımı 5 dakika bekletin.

2. Yüzünüzü ılık suyla yıkayın ve iyice kurulayın. Kuruladığınız cildinize hazırladığınız kremi uygulayabilirsiniz. 

3. Kremi yüzünüze sürerken parmak uçlarınızı kullanın. Karışımı dairesel hareketlerle, masaj yaparak cildinize yedirin.

4. Yüzünüzde 30 dakika kalan kremi; maden suyuyla ıslattığınız pamuk yardımıyla temizleyin.
Nasıl kullanılır? 1. Yaptığınızı kremi hemen kullanmak istiyorsanız; öncelikle karışımı 5 dakika bekletin. 2. Yüzünüzü ılık suyla yıkayın ve iyice kurulayın. Kuruladığınız cildinize hazırladığınız kremi uygulayabilirsiniz. 3. Kremi yüzünüze sürerken parmak uçlarınızı kullanın. Karışımı dairesel hareketlerle, masaj yaparak cildinize yedirin. 4. Yüzünüzde 30 dakika kalan kremi; maden suyuyla ıslattığınız pamuk yardımıyla temizleyin.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >