Sadece iki bölümü yayınlanan Bir Mucize Olsun dizisinde sular durulmuyor

Sadece iki bölümü yayınlanan Bir Mucize Olsun​ dizisinde sular durulmuyor

Furkan Palalı ve Su Kutlu'nun başrolü olduğu Bir Mucize Olsun dizisinde sular durulmuyor. Sadece iki bölümü yayınlanan dizinin final yapacağı iddialarına son noktayı Furkan Palalı koydu.

Fox Tv'nin büyük bir iddia ile başlattığı ancak yaşanan skandallar sebebiyle beklediği ilgiyi bir türlü bulamadığı dizisi Bir Mucize Olsun için final çanları çalmaya başladı.

Sadece iki bölümü yayınlanan dizinin ilk önce ismi daha sonra da oyuncular arasındaki sorunlar gündeme gelmişti. Reytinglerde istediği başarıyı elde edemeyen dizinin başrol oyuncusu Furkan Palalı, tüm bu haberlerin ardından sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yaptı.

Palalı, zehir zemberek açıklamalarda bulunduğu açıklamasında herkesten özür diledi ve projenin şu an için 3 bölümde kaldığını belirtti.

Bir Mucize Olsun dizisinin konusu
Çukurdere’nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude’nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi bir yaşam sürmektedir. Sefalet ve umutsuzluk içinde geçen günlerden bir gün kapılarını Yiğit adında genç bir avukat çalar. Gerçek anne babasının kim olduğunu bilmeyen Damla’ya dedesinin ülkenin sayılı zenginlerinden biri olan Azim Sancaktar olduğunu ve ona yeni bir hayat vermek istediğini söyler. Yiğit getirdiği haberle Damla’ya zorluklarla dolu bambaşka bir dünyanın kapılarını açmakla kalmayacak ona aşık da olacaktır.
Bir Mucize Olsun dizisinin konusu Çukurdere’nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude’nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi bir yaşam sürmektedir. Sefalet ve umutsuzluk içinde geçen günlerden bir gün kapılarını Yiğit adında genç bir avukat çalar. Gerçek anne babasının kim olduğunu bilmeyen Damla’ya dedesinin ülkenin sayılı zenginlerinden biri olan Azim Sancaktar olduğunu ve ona yeni bir hayat vermek istediğini söyler. Yiğit getirdiği haberle Damla’ya zorluklarla dolu bambaşka bir dünyanın kapılarını açmakla kalmayacak ona aşık da olacaktır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >