"Sağlığım gün geçtikçe daha da iyiye gidiyor"

Fatma Girik sağlık durumu
Fatma Girik sağlık durumu

Ünlü sanatçı Fatma Girik sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Ünlü sanatçı Fatma Girik önceki gün Kuruçeşme Marina'da yakın arkadaşları Hülya Koçyiğit ve Perihan Savaş ile birlikteydi. Kalçasındaki kırık sebebiyle değnekler ile yürüyebilen Girik, bu durumdan da 1 ay sonrasında kurtulacağını söyledi.


"Ancak yaşamak lazım. Allah kimseye vermesin."
Girik son durumunu şu sözler ile anlattı: "Kireçlenme varmış. Küçük bir titanyum takıyorlar. İyileştim ve eve çıktım. Üç gün sonra yataktan kalktım. Parkeye basmamla kaymam bir oldu ve düştüm. Bu acıyı hiçbir şeyle anlatamam. Ancak yaşamak lazım. Allah kimseye vermesin. İlk ameliyatım küçüktü. Şimdi, kalçamdan başlıyor, diz kapağımdan 4 parmak altına kadar kocaman bir titanyum taktılar."
"Ancak yaşamak lazım. Allah kimseye vermesin." Girik son durumunu şu sözler ile anlattı: "Kireçlenme varmış. Küçük bir titanyum takıyorlar. İyileştim ve eve çıktım. Üç gün sonra yataktan kalktım. Parkeye basmamla kaymam bir oldu ve düştüm. Bu acıyı hiçbir şeyle anlatamam. Ancak yaşamak lazım. Allah kimseye vermesin. İlk ameliyatım küçüktü. Şimdi, kalçamdan başlıyor, diz kapağımdan 4 parmak altına kadar kocaman bir titanyum taktılar."
"Bizimki 3-5 günlük değil, 50 yıllık bir dostluk."
Girik'in yakın dostu Koçyiğit ise gelinen süreci şöyle anlattı: "Çok ciddi bir ameliyat geçirdi. Ne yazık ki iki hafta sonra tekrar düştü ve bu defa çok daha önemli bir ameliyat geçirdi ama o kadar güçlü kuvvetli bir insan ki o, iradesiyle, fevkalade bir tedavi gördü. Tabii doktorlara da teşekkür etmek lazım. Bu iyi tedaviden sonra, şimdi aslan gibi maşallah."
Dostluklarına da değinen Koçyiğit: "Mesleğimize aşık, mesleği için heyecan duyan, birbirlerine o nedenle saygı duyan arkadaşlarız. Ben Fatma Girik'e hayranım. Fatma Girik, Türkan Şoray'a hayran. Türkan Şoray Filiz Akın'a hayran. Çünkü mesleğimize çok büyük saygı duyuyoruz. Bizimki 3-5 günlük değil, 50 yıllık bir dostluk." diye konuştu.
"Bizimki 3-5 günlük değil, 50 yıllık bir dostluk." Girik'in yakın dostu Koçyiğit ise gelinen süreci şöyle anlattı: "Çok ciddi bir ameliyat geçirdi. Ne yazık ki iki hafta sonra tekrar düştü ve bu defa çok daha önemli bir ameliyat geçirdi ama o kadar güçlü kuvvetli bir insan ki o, iradesiyle, fevkalade bir tedavi gördü. Tabii doktorlara da teşekkür etmek lazım. Bu iyi tedaviden sonra, şimdi aslan gibi maşallah." Dostluklarına da değinen Koçyiğit: "Mesleğimize aşık, mesleği için heyecan duyan, birbirlerine o nedenle saygı duyan arkadaşlarız. Ben Fatma Girik'e hayranım. Fatma Girik, Türkan Şoray'a hayran. Türkan Şoray Filiz Akın'a hayran. Çünkü mesleğimize çok büyük saygı duyuyoruz. Bizimki 3-5 günlük değil, 50 yıllık bir dostluk." diye konuştu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >