Sağlık Bakanı Koca duyurdu: Aşılamaya iki grup daha dahil edildi

Arşiv
Arşiv

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından aşılama programına üniversite öğretim üyelerinin ve personelinin de çarşamba gününden itibaren katılacağını açıkladı. Bakan Koca müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin de aşı programına dahil olduğunu açıklamıştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı programına bir grubun daha dahil edildiğini açıklayarak, "Öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da bugün başlıyoruz" dedi.

İki grup daha aşılamaya dahil edilmiş oldu

Bakan Koca, mesajında, "Bir meslek grubu daha aşı programında yerini alıyor. Üniversitelerimizin Eylül'de yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da yarın başlıyoruz. Bu güce güvenin" dedi.

Bakan Koca daha önce de müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin aşılamaya başlayacağını açıklamıştı.

"Tiyatrocular da kapsama dahil"

Bakan Koca, tiyatrocu Behzat Uygur'un Twitter'dan sorduğu soruya "Tiyatrocular yok… Acaba Abdülkadir albümünden müzisyen olarak değerlendirilir miyiz?" sorusuna cevap verdi. Koca, Uygur'a verdiği cevabında "Behzat Bey, sizin sıranız gelmişti zaten yaş grubunuz sebebiyle. Ama merak etmeyin, tiyatrocularımız zaten ilan ettiğimiz kapsama dahil" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >