Şahan Gökbakar yeni karakteri Kayhan ile bu haftadan itibaren vizyonda!

kayhan

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 6 film vizyona girecek.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 6 film vizyona girecek. Şahan Gökbakar yeni karakteri Kayhan ile bu haftadan itibaren vizyonda!

Kayhan
Togan Gökbakar'ın yönetmenliğini yaptığı ve Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'ın başrolünde yer aldığı "Kayhan", izleyici ile buluşacak.
Senaryosunu Şahan ve Togan Gökbakar kardeşlerin birlikte kaleme aldığı film, eline geçen yıllıktan lise arkadaşlarının kendisinden nefret ettiğini öğrenen Kayhan'ın intikam alma çabasını anlatıyor.
Komedi türündeki filmde Şahan Gökbakar'a, İrfan Kangı ve Gökçe Eyüboğlu eşlik ediyor.
Kayhan Togan Gökbakar'ın yönetmenliğini yaptığı ve Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'ın başrolünde yer aldığı "Kayhan", izleyici ile buluşacak. Senaryosunu Şahan ve Togan Gökbakar kardeşlerin birlikte kaleme aldığı film, eline geçen yıllıktan lise arkadaşlarının kendisinden nefret ettiğini öğrenen Kayhan'ın intikam alma çabasını anlatıyor. Komedi türündeki filmde Şahan Gökbakar'a, İrfan Kangı ve Gökçe Eyüboğlu eşlik ediyor.
Güzel Adam Süreyya
Gökçe Kaan Demirkıran'ın senaryosunu yazıp yönettiği "Güzel Adam Süreyya", Beşiktaş'ın simge isimlerinden birine dönüşen emektar malzemeci Süreyya Soner'in hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.
Belgesel filmde; Süreyya Soner hakkında Fikret Orman, Metin Tekin, Ali Gültiken, Feyyaz Uçar, Les Ferdinand, Gordon Milne ve Ricardo Querasma gibi birçok önemli futbolcu ve yöneticiyle yapılan söyleşiler yer alıyor.
Güzel Adam Süreyya Gökçe Kaan Demirkıran'ın senaryosunu yazıp yönettiği "Güzel Adam Süreyya", Beşiktaş'ın simge isimlerinden birine dönüşen emektar malzemeci Süreyya Soner'in hikayesini beyaz perdeye taşıyacak. Belgesel filmde; Süreyya Soner hakkında Fikret Orman, Metin Tekin, Ali Gültiken, Feyyaz Uçar, Les Ferdinand, Gordon Milne ve Ricardo Querasma gibi birçok önemli futbolcu ve yöneticiyle yapılan söyleşiler yer alıyor.
İyi Günler
Jian Liu'nun 2017 Berlin Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleştirilen animasyon filmi "İyi Günler", Çin'in güneyinde yaşayan ve patronundan yüklü miktarda para çalan bir adamın, farklı motivasyonlarla kendisinin ve paranın peşinde olanlardan kaçma mücadelesini anlatıyor.
İyi Günler Jian Liu'nun 2017 Berlin Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleştirilen animasyon filmi "İyi Günler", Çin'in güneyinde yaşayan ve patronundan yüklü miktarda para çalan bir adamın, farklı motivasyonlarla kendisinin ve paranın peşinde olanlardan kaçma mücadelesini anlatıyor.
Leo Da Vinci: Mona Lisa Macerası
Sergio Manfio'nun yönettiği "Leo Da Vinci: Mona Lisa Macerası", tasarladığı icatları hayata geçirmeye çalışan genç Leonardo Da Vinci ile arkadaşlarının maceraları etrafında dönüyor.
Leo Da Vinci: Mona Lisa Macerası Sergio Manfio'nun yönettiği "Leo Da Vinci: Mona Lisa Macerası", tasarladığı icatları hayata geçirmeye çalışan genç Leonardo Da Vinci ile arkadaşlarının maceraları etrafında dönüyor.
Puloi: Asla Yalnız Uçmayacaksın
Arni Asgeirsson'un yönettiği haftanın bir diğer animasyon filmi "Puloi: Asla Yalnız Uçmayacaksın", ailesiyle güneye göç edemeyen yavru Puloi'un yeni arkadaşlarıyla kışı atlatma mücadelesini konu ediniyor.
Puloi: Asla Yalnız Uçmayacaksın Arni Asgeirsson'un yönettiği haftanın bir diğer animasyon filmi "Puloi: Asla Yalnız Uçmayacaksın", ailesiyle güneye göç edemeyen yavru Puloi'un yeni arkadaşlarıyla kışı atlatma mücadelesini konu ediniyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >