Şahan Gökbakar'dan Reynmen'e destek: Bu çocuk size ne yaptı?

Şahan Gökbakar, Reynmen'e destek verdi.
Şahan Gökbakar, Reynmen'e destek verdi.

● Reynmen lakabıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, çıkardığı şarkılarla eleştirilerin hedefi oldu.

● Derdim Olsun ve Ela ismini verdiği şarkılarla büyük bir başarı elde etmesine rağmen eleştirilen Aktaş'a Şahan Gökbakar'dan destek geldi.

● Gökbakar sosyal medya hesabından açıklama yaparak, ''Bu çocuk size ne yaptı? Bırakın başarısını yaşasın'' dedi.

Reynmen lakabıyla sosyal medyada fenomen haline gelen Yusuf Aktaş, çıkardığı Derdim Olsun ve Ela şarkılarıyla konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk konserini veren ve playback yaptığı için eleştirilen Reynmen'e Şahan Gökbakar'dan destek geldi.

'Bırakın başarısının keyfini yaşasın'

Yaptığı şarkılar ve verdiği konser nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Yusuf Aktaş'a destek veren isimlerden birisi de Şahan Gökbakar oldu. Gökbakar sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak,

"Bu çocuk naptı size? Başarılı şarkılar yapıyor, insanlar seviyor dinliyor. Bırakın keyfini yaşasın başarısının, amma konuştunuz, yadırgadınız çocuğu. Reynmen, sen takılma güzel kardeşim bak dalgana, eğlen, üret, büyüt kitleni, kanalını. Yerinde olmak istedikleri herkese yaptıkları aynı muamele" dedi.

Şahan Gökbakar'ın, Reynmen için sosyal medyadan paylaştığı o gönderi
Şahan Gökbakar'ın, Reynmen için sosyal medyadan paylaştığı o gönderi

İsmini değiştirmek zorunda kaldı

Reynmen lakabının kullanarak sosyal medyada fenomen haline gelen Yusuf Aktaş lakabını değiştirmek zorunda kaldı.Aktaş'ın kullandığı Reynmen lakabının Ömer Duvaklı isimli bir kişiye ait olduğu ve tüm hakların ondan olduğu ortaya çıktı.

Reynmen isminin tescil sahibi olan Ömer Duvaklı '12 Kasım 2018'de Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuru yaptı. Tescil başvurusu kabul edildi ve Reynmen isminin kullanım hakkı sadece Ömer Duvaklı'ya verildi.

Reynmen, şarkılarıyla Spotify'ın günlük rekorunu kırmıştı
Reynmen, şarkılarıyla Spotify'ın günlük rekorunu kırmıştı

İtiraz etti ama olmadı

Yusuf Aktaş, Türk Patent ve Marka Kurumu'nun kararına itiraz etti ama kabul edilmedi. Başvurusu kabul edilmeyen Aktaş 29 Aralık 2018'de Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuru yaparak 'R Reynmen'markasını tescil etti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >