Şahan Gökbakar'dan şoke eden iş ilanı!

Şahan
Şahan

Recep İvedik 6 filminin hazırlıklarını sürdüren Şahan Gökbakar'dan şaşırtan iş ilanı!

Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, başrolünde yer aldığı Recep İvedik 6 filminin hazırlıklarına çoktan başladı. Gökbahar sosyal medyadan verdiği ilanla, Recep İvedik 6 filmi ve kardeşi Togan Gökbahar ile birlikte kurdukları Çamaşırhane adlı yapım şirketine eleman aradığını duyurdu.

Şahan'dan iş ilanı!
Gökbakar, sosyal medyada verdiği ilanda “Recep İvedik 6 filminde ve Çamaşırhane film ekibinde çalışmak isteyen sinema TV mezunu veya öğrencisi arkadaşlar lütfen CV’lerinizi info@camasirhanefilm.com adresine yollayın” notunu düştü. Gökbakar, ilanın altına “Önemli not! Bu çağrı oyunculuk için değil kamera arkası görevler içindir” bilgisini de yazdı.
Şahan'dan iş ilanı! Gökbakar, sosyal medyada verdiği ilanda “Recep İvedik 6 filminde ve Çamaşırhane film ekibinde çalışmak isteyen sinema TV mezunu veya öğrencisi arkadaşlar lütfen CV’lerinizi info@camasirhanefilm.com adresine yollayın” notunu düştü. Gökbakar, ilanın altına “Önemli not! Bu çağrı oyunculuk için değil kamera arkası görevler içindir” bilgisini de yazdı.
İşte o paylaşım!
İşte o paylaşım!
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >