Şahan Gökbakar'dan yeni film müjdesi: Çekimlere başlıyoruz

Şahan Gökbakar yönetmen oluyor.
Şahan Gökbakar yönetmen oluyor.

● Başarılı oyuncu Şahan Gökbakar, yeniden seyircisinin karşısına çıkacağı Recep İvedik 6 için gün sayıyor.

● Filminin Kasım ayında vizyona gireceğini duyuran Gökbakar, bunun dışında sosyal medya fenomeni Yasemin Sakallıoğlu'nun yaptığı Zengo adlı karakteri sinemaya taşımaya hazırlanıyor.

● Senaristlik ve yapımcılık dışında yönetmenlik içinde kolları sıvayan oyuncu filmin afişini sosyal medya hesabından paylaşarak, ''Size Yasemin Sakallıoğlu'nun yeni filmi Zengo'yu takdim ediyorum. Çekimlerine yarın başlıyoruz ve inşallah Recep İvedik 6'dan birkaç ay sonra Zengo'yu izliyor olacağız'' dedi.

Şahan Gökbakar, Recep İvedik serisiyle büyük bir başarı yakaladı. Toplam 5 seri yapan Gökbakar, gişede istediği izlenme oranını elde etmeyi başardı. Recep İvedik 6 ile yeniden seyircisinin karşısına çıkmak için gün sayan oyuncu, yeni bir filme imza atmaya hazırlanıyor.

Zengo filmi geliyor

Şahan Gökbakar, sosyal medya fenomeni Yasemin Sakallıoğlu'nun yaptığı Zengo adlı karakterinin filmini yöneterek senarist, oyuncu ve yapımcılık kariyerine yönetmenliği de ekleyecek. Sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak filmin çekimlerine başlayacaklarını duyuran Gökbakar,

''Size Yasemin Sakallıoğlu'nun yeni filmini "Zengo" yu takdim ediyorum. Hem yazan, hem oynayan hem de espri yeteneği cok saglam olan bir kadın komedyen. İnşallah bu güzel ülkede başarılı olmus nice kadın komedyenlere bir yenisi daha eklenecek. Çorbasında tuzumuz varsa ne mutlu... Eminim beni sevdiğiniz gibi uzun yıllar onuda severek takip edeceksiniz... Çekimlerine yarın başlıyoruz ve insallah Recep İvedik 6 dan birkac ay sonrada Zengo'yu izliyor olacağız... Bekleyin bizi, güldürmeye geliyoruz...'' ifadelerini kullandı.

Recep İvedik 6 sadece sinemalarda

Çekimlerine 2018 yılında başlanan ve gösterim tarihi 2019 Şubat ayı olarak planlanan Recep İvedik filmi, 'bilet fiyatlarının pahalı' olması nedeniyle sinemada çıkan krizin ardından vizyon tarihini ertelemek zorunda kalmıştı.

Filmin senaristi ve başrol oyuncusu Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6'nın yayınlanma tarihini 8 Kasım 2019 olarak yaptığı Instagram paylaşımıyla duyurdu.

Yaptığı paylaşım dışında bir açıklama daha yapan oyuncu, ''Recep İvedik 6 ile ilgili çok fazla soru alıyorum. Recep İvedik 6, 8 Kasım'da sizlerle olacak. Çok az kaldı. Zaten hazırdık bekliyorduk. Ama biliyorsunuz bazı sorunlar vardı onlar çözüldü. Kısmetse 8 Kasım'da karşınıza çıkacağız. Bizi bekleyin. Sadece sinemalarda izleyebileceğiniz şekilde 8 Kasım'da Recep İvedik 6 geliyor'' dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >