Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Recep İvedik'ten beklenen afiş geldi

Şahan Gökbakar

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6 filmi ile sinemaya geri dönüyor.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6 filmi ile sinemaya geri dönüyor. Bir televizyon karakteri olarak çıkan, gördüğü ilgi sonrası sinemaya taşınan karakter, elde ettiği gişe ile her filminde ayrı bir rekor kırıyor.

Gökbakar, bu sefer safari maceralarının anlatıldığı Recep İvedik 6'nın afişini sosyal medya üzerinden yayınladı. Film, Şubat 2019'dan itibaren vizyonda olacak.

İşte filmin afişi

Recep İvedik 6
Recep İvedik 6

Şahan Gökbakar kimdir?

Şahan Gökbakar
Şahan Gökbakar

22 Ekim 1980 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Gençlik yıllarını Ankara’da geçiren Gökbakar, ilkokuldan lise sona kadar ODTÜ Koleji’nde okuduktan sonra Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’ne kayıt oldu.

Bölüme 4. sıradan giriş yapan Gökbakar, bu başarısını okul hayatında da devam ettirdi ve 2002 yılında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından İstanbul’a taşınan genç sanatçı, burada çeşitli reklam filmlerinde rol almak için mücadele etti ve de bu dönemde ilk televizyon programı olan Zıbın’a imza attı.

TRT 1’de yayınlanan 7. Gün ve TV 8 ekranlarında karşımıza çıkan Zoka adlı şaka programlarında sunuculuk yapan Gökbakar, Zoka’nın sona ermesinin ardından Dikkat Şahan Çıkabilir adlı programı hayata geçirdi.

Alper Mestçi ile beraber hayata geçirdiği Dikkat Şahan Çıkabilir, Gökbakar’a uzun süredir peşinde koştuğu üne kavuşma imkanı sağladı. Aralarında Küçük Oskar, Recep İvedik ve Dişi Yakarış gibi tiplemelerin de bulunduğu skeçleri canlandıran Gökbakar, video paylaşım sitelerinden televizyon haber bültenlerine kadar ülkenin en fazla takip edilen ve konuşulan insanlarından birisi haline gelmeyi başardı. Dikkat Şahan Çıkabilir TV 8 ve ATV ekranlarında izleyicileri ile buluşmasının ardından Gökbakar, NTV ekranlarında yayınlanan Kime Diyorum Ben adlı skeç programını sundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >