Şahan'dan Rasim Ozan'a sert yanıt! "Adam Değilsin"

Şahan Gökbakar
Şahan Gökbakar

Şahan Gökbakar'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya "Adam Değilsin" göndermesi!

Boşnaklara yönelik skandal sözlerinin ardından Beyaz TV'den kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir tepki de komedyen Şahan Gökbakar'dan geldi.

Şahan'dan büyük tepki!
Instagram hesabından Bosna Hersek'teki Mostar Köprüsü'nün fotoğrafını paylaşan Şahan Gökbakar, isim vermeden Kütahyalı'ya tepki gösterdi.
Şahan'dan büyük tepki! Instagram hesabından Bosna Hersek'teki Mostar Köprüsü'nün fotoğrafını paylaşan Şahan Gökbakar, isim vermeden Kütahyalı'ya tepki gösterdi.
"Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye"
Şahan Gökbakar, "Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye sözünü boşuna dememişler...Balkan göçmeni bir ailenin torunu olarak şunu çok net söylemeliyim; Boşnaklar haysiyetlerini ve vatanlarını savunmak için Avrupa'nın orta yerinde nasıl dimdik mücadele ettiler herkes gördü. Şerefli onurlu ve namuslu bir millettir Boşnaklar... O Kadar!" notuyla bir paylaşım yaptı.
"Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye" Şahan Gökbakar, "Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye sözünü boşuna dememişler...Balkan göçmeni bir ailenin torunu olarak şunu çok net söylemeliyim; Boşnaklar haysiyetlerini ve vatanlarını savunmak için Avrupa'nın orta yerinde nasıl dimdik mücadele ettiler herkes gördü. Şerefli onurlu ve namuslu bir millettir Boşnaklar... O Kadar!" notuyla bir paylaşım yaptı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >