Şahan'ın kanlı ay paylaşımı sosyal medyayı salladı!

Şahan
Şahan

Neredeyse tüm dünya "Kanlı Ay" tutulmasına kilitlenirken ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medyayı kırdı geçirdi!

Sosyal medyayı salladı!

                                    Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı. Sosyal medya hesabından 'Kanlı Ay' tutulması adı altında paylaştığı fotoğrafın fake olduğunu söyleyen Şahan Gökbakar, takipçilerini kırdı geçirdi.
Sosyal medyayı salladı! Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı. Sosyal medya hesabından 'Kanlı Ay' tutulması adı altında paylaştığı fotoğrafın fake olduğunu söyleyen Şahan Gökbakar, takipçilerini kırdı geçirdi.
Takipçilerini trolledi!

                                    Recep İvedik 6'nın hazırlıklarını sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, 'Kanlı Ay' tutulması fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Gökbakar, paylaşımında ilk olarak ay tutulması fotoğrafı gibi görünen bir kareyi yayınlandı. Ancak ikinci kareye geçildiğinde ise, Gökbakar'ın eliyle yaptığı bir şekil olduğu ve takipçilerini trollediği ortaya çıktı.
Takipçilerini trolledi! Recep İvedik 6'nın hazırlıklarını sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, 'Kanlı Ay' tutulması fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Gökbakar, paylaşımında ilk olarak ay tutulması fotoğrafı gibi görünen bir kareyi yayınlandı. Ancak ikinci kareye geçildiğinde ise, Gökbakar'ın eliyle yaptığı bir şekil olduğu ve takipçilerini trollediği ortaya çıktı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >