Sahaya atlayan YouTuber'ın ifadesi ortaya çıktı: Çok heyecanlandım, sahaya atladım

Ali Abdülselam Yılmaz'ın adliyedeki ilk ifadesi ortaya çıktı.
Ali Abdülselam Yılmaz'ın adliyedeki ilk ifadesi ortaya çıktı.

Dün gece İstanbul'da oynanan Süper kupa maçında sahaya atlayan Ali Abdülselam Yılmaz, gözaltına alındı. Maça gittiği abisi Yasir yılmaz ve ünlü YouTuber Emre durmuş ile birlikte gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Abdülselam Yılmaz'ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Yılmaz ifadesinde,''Çok heyecanlandım, sahaya atladım'' dedi.

Süper Kupa maçının 14. dakikasında sahaya giren Ali Abdülselam Yılmaz ve dört arkadaşı dün gece gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Yılmaz ve arkadaşlarının ifadesi ortaya çıktı.

'Heyecanlandım'

Dün İstanbul'un ev sahipliğinde Beşiktaş'ın stadı Vodafone Park’ta oynana Liverpool ile Chelesea arasındaki Süper Kupa maçında istenmeyen bir olay yaşandı. Türk YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz, 14. dakikada sahaya atladı.

Ali Abdülselam Yılmaz adliyeye sevk edildi
Ali Abdülselam Yılmaz adliyeye sevk edildi

Tepki çeken bu hareket sonrası Abdülselam ve 4 arkadaşı gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Yılmaz'ın ilk ifadesinde, ''Heyecanlandım maçın 14. dakikasında sahaya atladım. Orta sahaya koştum ve gol sevinci hareketi yaptım. Sonra kuzey tribüne doğru koşarken özel güvenlik görevlileri yakaladı. Arkadaşlarım çekim yapmış ondan haberim yok'' dediği öğrenildi.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >