Sahnede zor anlar! Ünlü şarkıcı korkudan şarkısını unuttu

Gökçe konserleri
Gökçe konserleri

Genç şarkıcı Gökçe, sahnede yaşadığı zor anlar yüzünden ne yapacağını şaşırdı. Şarkı söylediği sırada elbisesinin üzerine tırmanan dev böceği gören ünlü şarkıcı Gökçe, zor dakikalar yaşadı.

Manisa Saruhanlı'da konser veren genç şarkıcı Gökçe, üzerine tırmanan dev böceği görünce ne yapacağını şaşırdı. Kısa bir süre korkudan şarkı söylemeyi unutan Gökçe, daha sonra konserine devam etti.

Uzun bir elbise giyen Gökçe, şarkısını seslendirirken üzerine böcek tırmandı. Böceği fark eden Gökçe, kısa süreli panik yaşayıp böceği eliyle üzerinden attı. Sahnede yaşadığı olayı konseri izleyicileriyle paylaşan Gökçe, "Gördünüz ne olduğunu? Ben zaten yaşadığım evde akreplerle uğraşıyorum. Burada da geldi beni buldu" dedi.

Korkudan şarkısını unuttu!
Manisa Saruhanlı'da konser veren genç şarkıcı Gökçe, üzerine tırmanan böceği görünce ne yapacağını şaşırıp korkudan şarkı söylemeyi unuttu.
Korkudan şarkısını unuttu! Manisa Saruhanlı'da konser veren genç şarkıcı Gökçe, üzerine tırmanan böceği görünce ne yapacağını şaşırıp korkudan şarkı söylemeyi unuttu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >