"Sakın ha" şarkısıyla akıllarda yer eden Naşide Göktürk hayatını kaybetti

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde kanser tedavisi gören sanatçı Naşide Göktürk, 51 yaşında hayatını kaybetti.

Yaklaşık 1 yıl önce akciğer kanseri teşhisiyle tedaviye alınan Göktürk, Muğla'nın Bodrum ilçesinde toprağa verildi.
Haberi Ünsal duyurdu

                                    
                                    
                                    Şarkıcı, söz yazarı ve bestekar olan Göktürk'ün ölümünü Niran Ünsal, sosyal medyadan duyurdu. Göktürk'ün hayatını kaybettiğini, Twitter hesabından " 'Hayat' can dostum Naşide Göktürk'ü kaybetti… Mekanın cennet olsun... Ailen ve biz sevenlerine sabır diliyorum..." sözleriyle duyurdu.
Haberi Ünsal duyurdu Şarkıcı, söz yazarı ve bestekar olan Göktürk'ün ölümünü Niran Ünsal, sosyal medyadan duyurdu. Göktürk'ün hayatını kaybettiğini, Twitter hesabından " 'Hayat' can dostum Naşide Göktürk'ü kaybetti… Mekanın cennet olsun... Ailen ve biz sevenlerine sabır diliyorum..." sözleriyle duyurdu.
Göktürk’ün son notu

                                    
                                    
                                    Naşide Göktürk'ün yakın arkadaşı ses sanatçısı Onur Akay, Göktürk'ün hastaneye yatmadan bir gün önce kendi el yazısı ile defterine yazdığı son notu sosyal medyadan paylaştı.
Göktürk’ün son notu Naşide Göktürk'ün yakın arkadaşı ses sanatçısı Onur Akay, Göktürk'ün hastaneye yatmadan bir gün önce kendi el yazısı ile defterine yazdığı son notu sosyal medyadan paylaştı.
Son albümü Mart ayında piyasaya çıkmıştı

                                    
                                    
                                    Naşide Göktürk, 'sevenlerime hatıra kalsın' diyerek hastaneye yatmadan önce 13 yıl aradan sonra 'Çocukluğumu Uçuyorum' adında "Dönmen Gerek", "Galiba", "Dinle", "Nasip Kısmet Turkish Cafe", "Aramızda Yollar", "Sakın Ha", "Ağladıkça", "Tanıma Beni" ve "Yüreğim Rehin" şarkılarının yer aldığı son albümü Mart ayında çıkarttı.
Son albümü Mart ayında piyasaya çıkmıştı Naşide Göktürk, 'sevenlerime hatıra kalsın' diyerek hastaneye yatmadan önce 13 yıl aradan sonra 'Çocukluğumu Uçuyorum' adında "Dönmen Gerek", "Galiba", "Dinle", "Nasip Kısmet Turkish Cafe", "Aramızda Yollar", "Sakın Ha", "Ağladıkça", "Tanıma Beni" ve "Yüreğim Rehin" şarkılarının yer aldığı son albümü Mart ayında çıkarttı.
Naşide Göktürk kimdir?

                                    
                                    
                                    Naşide Göktürk 1 Nisan 1965 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Çocukluk ve gençlik yıllarını Büyükada'da geçiren Göktürk, şiir yazmaya okul yıllarında başlamıştır.
Naşide Göktürk kimdir? Naşide Göktürk 1 Nisan 1965 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Çocukluk ve gençlik yıllarını Büyükada'da geçiren Göktürk, şiir yazmaya okul yıllarında başlamıştır.
Edebiyat merakı lise yıllarından

                                    
                                    
                                    Lise yıllarında edebiyata meraklı olan Göktürk, bir süre muhasebecilik yaptıktan sonra Ankara'da kendi işini kurdu.
Edebiyat merakı lise yıllarından Lise yıllarında edebiyata meraklı olan Göktürk, bir süre muhasebecilik yaptıktan sonra Ankara'da kendi işini kurdu.
Sezen Aksu ile ün kazandı

                                    
                                    
                                    Sezen Aksu'ya yazdığı bir şarkı sözüyle ün kazanmaya başlayınca, piyasanın ünlü söz yazarları arasında yer aldı.
Sezen Aksu ile ün kazandı Sezen Aksu'ya yazdığı bir şarkı sözüyle ün kazanmaya başlayınca, piyasanın ünlü söz yazarları arasında yer aldı.
İlk albümü “Yüreğim Rehin”

                                    
                                    
                                    90'lı yılların başında çıkardığı 'Yüreğim Rehin' albümü ile müzik dünyasına giriş yaptı. Albümün adı, içerisindeki bir şarkıdan geliyordu.
İlk albümü “Yüreğim Rehin” 90'lı yılların başında çıkardığı 'Yüreğim Rehin' albümü ile müzik dünyasına giriş yaptı. Albümün adı, içerisindeki bir şarkıdan geliyordu.
Şiir Kitapları

                                    
                                    
                                    Sesimi Ateşe Verdim
 Son Çaylar

 Yüreğim Rehin

 Mavi Mavi Sevdim Seni

 Tül Gibi

 Pırlanta Peri

 Savrulurken Seni Buldum
Şiir Kitapları Sesimi Ateşe Verdim Son Çaylar Yüreğim Rehin Mavi Mavi Sevdim Seni Tül Gibi Pırlanta Peri Savrulurken Seni Buldum
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >