Sakın izin vermeyin! 18 günlük bebek öpücük yüzünden öldü

Bebek
Bebek

Bir öpücük 18 günlük bebeğin hayatına mal oldu! Herpes virüsü nedir? HSV- 1 Menenjit nasıl bulaşır? Menenjit nedir? Menenjit nasıl bulaşır?

Mariana Sifrit adlı kız bebek, sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Doğumundan sadece 6 gün sonra acilen hastaneye kaldırılan talihsiz bebeğe, herpes virüsü teşhisi konuldu. Doktorlar Mariana'nın vücuduna giren herpes virüsü nedeniyle HSV- 1 Menenjit hastalığı geçirdiğini ve kendisini öpen birinden geçtiğini söyledi.

Herpes virüsü nedir? HSV- 1 Menenjit nasıl bulaşır? Menenjit nedir? Menenjit nasıl bulaşır?

"Öpücük" hayatına sebep oldu!

                                    
                                    Herpes menenjiti, yakınlık ya da enfekte olmuş anneden doğum esnasında bebeğe geçmesiyle bulaşıyor. Mariana Sifrit'in ebeveynleri, çocuklarının durumunu öğrenince kendilerinden şüphelenip hemen test yaptırdılar; ancak her ikisinin de test sonuçları negatif çıktı. Doktor bu virüsün bebeği ziyarete gelen birinin taşıdığı virüs olabileceğini ifade etti.
"Öpücük" hayatına sebep oldu! Herpes menenjiti, yakınlık ya da enfekte olmuş anneden doğum esnasında bebeğe geçmesiyle bulaşıyor. Mariana Sifrit'in ebeveynleri, çocuklarının durumunu öğrenince kendilerinden şüphelenip hemen test yaptırdılar; ancak her ikisinin de test sonuçları negatif çıktı. Doktor bu virüsün bebeği ziyarete gelen birinin taşıdığı virüs olabileceğini ifade etti.
Böbrek ve karaciğeri iflas etti

                                    
                                    ABD'nin Iowa eyaletinde yaşanan vahim olayda, ilk 48 saatte, Mariana 6 kan transfüzyonu geçirdi, fakat böbrek ve karaciğeri çoktan fonksiyonlarını yitirerek durmuştu.
Böbrek ve karaciğeri iflas etti ABD'nin Iowa eyaletinde yaşanan vahim olayda, ilk 48 saatte, Mariana 6 kan transfüzyonu geçirdi, fakat böbrek ve karaciğeri çoktan fonksiyonlarını yitirerek durmuştu.
"Sakın ama sakın çocuklarınızı bir başkasının öpmesine izin vermeyin!" 

                                    
                                    Pazartesi günü, Anne Nicole Sifrit, Facebook sayfası üzerinden küçük kızının beyin aktivitlerinin durduğunu ve akciğeri ile kalbinin çok zayıf düştüğünü aktardı.Kahrolan Nicole şu notu da ekledi: "Sakın ama sakın çocuklarınızı bir başkasının öpmesine izin vermeyin!"
Iowa'da yaşayan çift, dün sabah 18 günlük bebeklerinin ölüm haberini aldı
"Sakın ama sakın çocuklarınızı bir başkasının öpmesine izin vermeyin!" Pazartesi günü, Anne Nicole Sifrit, Facebook sayfası üzerinden küçük kızının beyin aktivitlerinin durduğunu ve akciğeri ile kalbinin çok zayıf düştüğünü aktardı.Kahrolan Nicole şu notu da ekledi: "Sakın ama sakın çocuklarınızı bir başkasının öpmesine izin vermeyin!" Iowa'da yaşayan çift, dün sabah 18 günlük bebeklerinin ölüm haberini aldı
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >