Salı akşamının reyting sonuçları açıklandı! Bakın şampiyon hangi yapım oldu

Salı akşamının reyting sonuçları açıklandı! Bakın şampiyon hangi yapım oldu
Salı akşamının reyting sonuçları açıklandı! Bakın şampiyon hangi yapım oldu

Haftanın en güçlü yapımlarının yarıştığı Salı akşamının merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.

Haftanın en güçlü yapımlarının yarıştığı Salı akşamının reyting sonuçları açıklandı. Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler gibi yapımların yarıştığı akşamın kazananı her iki grupta da elde ettiği 10 üzeri reyting ile Kadın oldu.

Total grubu reyting sonuçları
Grubun birincisi 10.08'lik reyting ile Kadın oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki hikaye akıcılığı reytinglerinin yükselmesine etki edemedi. Dizi, 6.65'e düşen reytingi ile ikinci oldu. Ufak Tefek Cinayetler ise 4.63 reyting ile düşüşünü sürdürmeye devam etti. Kadın dizisi, özet bölümü ile bile dizinin yeni bölümünü geçmeyi bu hafta da başardı.
Total grubu reyting sonuçları Grubun birincisi 10.08'lik reyting ile Kadın oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki hikaye akıcılığı reytinglerinin yükselmesine etki edemedi. Dizi, 6.65'e düşen reytingi ile ikinci oldu. Ufak Tefek Cinayetler ise 4.63 reyting ile düşüşünü sürdürmeye devam etti. Kadın dizisi, özet bölümü ile bile dizinin yeni bölümünü geçmeyi bu hafta da başardı.
AB grubu reyting sonuçları
AB grubunda da sonuç değişmedi. Kadın dizisi, 11.05'e yükselttiği reytingi ile birinci olurken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise 6.38'lik reyting ile üçüncülüğe geriledi ve ikinciliği 7.78 reyting ile Ufak Tefek Cinayetler'e kaptırdı. Gündüz kuşağı yayınlarının kazananı tıpkı diğer günlerde olduğu gibi Yemekteyiz oldu.
AB grubu reyting sonuçları AB grubunda da sonuç değişmedi. Kadın dizisi, 11.05'e yükselttiği reytingi ile birinci olurken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise 6.38'lik reyting ile üçüncülüğe geriledi ve ikinciliği 7.78 reyting ile Ufak Tefek Cinayetler'e kaptırdı. Gündüz kuşağı yayınlarının kazananı tıpkı diğer günlerde olduğu gibi Yemekteyiz oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >