Salı akşamının reytingleri belli oldu! Bakın şampiyon hangi yapım oldu

Salı akşamının reytingleri belli oldu! Bakın şampiyon hangi yapım oldu​

Güçlü yapımların yarıştığı Salı akşamının zirvesine, uyarlama dizi Kadın damgasını vurdu. Mehmed Bir Cihan Fatihi ise elde ettiği düşük reyting ile kanalına final kararı aldırdı.

Salı akşamının merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı. Güçlü yapımların kıyasıya mücadele ettiği akşama, Japonya yapımı Woman'ın uyarlaması olan Kadın dizisi damgasını vurdu. Mehmed Bir Cihan Fatihi ise elde ettiği düşük reyting ile kanalına final kararı aldırdı.

Total grubu sonuçları

                                    Total'de birincilik elde ettiği 11,82'lik reyting sonucu ile Kadın'ın oldu. Dizinin en yakın rakibi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın'ın özetini geçerek akşamı ikincilik ile kapattı. Mehmed Bir Cihan Fatihi ise geçen haftadan bu yana bir basamak yükselerek anacak beşinci olabildi. Bu durum, diziye final kararı aldırdı.
Total grubu sonuçları Total'de birincilik elde ettiği 11,82'lik reyting sonucu ile Kadın'ın oldu. Dizinin en yakın rakibi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın'ın özetini geçerek akşamı ikincilik ile kapattı. Mehmed Bir Cihan Fatihi ise geçen haftadan bu yana bir basamak yükselerek anacak beşinci olabildi. Bu durum, diziye final kararı aldırdı.
Ab grubu sonuçları

                                    Ab grubunda birincilik tıpkı geçen hafta oluğu gibi yine Kadın'ın oldu. 11.25'lik reyting sonucuna ulaşan diziyi, 8.46'lık reyting ile Ufak Tefek Cinayetler takip etti. Ab'de ikinci gelen dizi, total'de ancak dördüncü olabildi. Gündüz kuşağı programı Yemekteyiz, ab'de ki yükselişini sürdürmeye devam ederek günü sekizinci olarak kapattı.
Ab grubu sonuçları Ab grubunda birincilik tıpkı geçen hafta oluğu gibi yine Kadın'ın oldu. 11.25'lik reyting sonucuna ulaşan diziyi, 8.46'lık reyting ile Ufak Tefek Cinayetler takip etti. Ab'de ikinci gelen dizi, total'de ancak dördüncü olabildi. Gündüz kuşağı programı Yemekteyiz, ab'de ki yükselişini sürdürmeye devam ederek günü sekizinci olarak kapattı.
Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi için yolun sonu.

                                    Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dönem dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi, altıncı bölümü ile final yapıyor. İstanbul'un Fethi'ni konu alan dizi, yüksek maliyeti ve İmirzalıoğlu'nun bölüm başına aldığı ücret ile dikkat çekiyordu. Dizinin elde ettiği reytingler kanalı bir türlü memnun edemedi. Dün akşam yayınlanan bölümü ile reytinglerde beşinci gelen dizi, geçtiğimiz hafta ise altıncı olmuştu. Bu durum üzerine, dizinin final yapmasına karar verildi ve yayından kaldırıldığı tüm ekibe ilan edildi.
Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi için yolun sonu. Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dönem dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi, altıncı bölümü ile final yapıyor. İstanbul'un Fethi'ni konu alan dizi, yüksek maliyeti ve İmirzalıoğlu'nun bölüm başına aldığı ücret ile dikkat çekiyordu. Dizinin elde ettiği reytingler kanalı bir türlü memnun edemedi. Dün akşam yayınlanan bölümü ile reytinglerde beşinci gelen dizi, geçtiğimiz hafta ise altıncı olmuştu. Bu durum üzerine, dizinin final yapmasına karar verildi ve yayından kaldırıldığı tüm ekibe ilan edildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >