Salonu yıktı geçti! Ekranların cesur kadınından gururlandıran hareket

Nazlı Çelik
Nazlı Çelik

Altın Kelebek'te "En iyi kadın haber sunucusu" ödülü Nazlı Çelik'e verildi! Çelik, ödülünü şehitlere ithaf etti.

Bu yıl 44.'sü düzenlenen Hürriyet Altın Kelebek ödülleri, dün akşam sahiplerini buldu. En iyi haber sunucusu dalında ödülü Star Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik aldı.

İşte o anlam dolu konuşma!
Nazlı Çelik ödülünü aldıktan sonra, "Bu konuşmamın sonunda 'Bu kadının başka bir hayatı yok mu' diyeceksiniz; ama ben buradan verilen mesajların çok geniş kitlelere ulaştığına ve gücüne inanıyorum. O yüzden de bu fırsatı değerlendirmek istiyorum. Bugün, geçen sene Beşiktaş'ta 46 şehit verdiğimiz saldırının yıl dönümü. Bizler yaşadıklarımızı unutmadıkça, acılarımızı unutmadıkça daha da güçleneceğiz. Gerçeklerle yüzleştikçe daha da önemli bir ülke olacağımızı düşünüyorum. O yüzden benim için çok önemli olan bu Altın Kelebek'i onları ziyaretimden 6 gün sonra terörle mücadele operasyonlarının en önemli operasyonlarına imza atarken şehit verdiğimiz başta Aydoğan Aydın Paşa, Songül Yakut Yarbay ve 13 Kato kahramanına ve vatan topraklarını emanet ettiğimiz şehitlerimiz için alıyorum" açıklamasında bulundu.
İşte o anlam dolu konuşma! Nazlı Çelik ödülünü aldıktan sonra, "Bu konuşmamın sonunda 'Bu kadının başka bir hayatı yok mu' diyeceksiniz; ama ben buradan verilen mesajların çok geniş kitlelere ulaştığına ve gücüne inanıyorum. O yüzden de bu fırsatı değerlendirmek istiyorum. Bugün, geçen sene Beşiktaş'ta 46 şehit verdiğimiz saldırının yıl dönümü. Bizler yaşadıklarımızı unutmadıkça, acılarımızı unutmadıkça daha da güçleneceğiz. Gerçeklerle yüzleştikçe daha da önemli bir ülke olacağımızı düşünüyorum. O yüzden benim için çok önemli olan bu Altın Kelebek'i onları ziyaretimden 6 gün sonra terörle mücadele operasyonlarının en önemli operasyonlarına imza atarken şehit verdiğimiz başta Aydoğan Aydın Paşa, Songül Yakut Yarbay ve 13 Kato kahramanına ve vatan topraklarını emanet ettiğimiz şehitlerimiz için alıyorum" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >