"Salt bir şekilde yaklaşıyoruz": Yalnızca güzel sanatlar fakültesinde okumuş olanların maruz kaldığı durumlar

Güzel Sanatlar
Güzel Sanatlar

Birbirinden farklı kelime kalıpları, olduğundan farklı görünme çabaları, kodlanmış gibi tek bir model giyinen öğrencileriyle namını Everest'e çıkarmış bir fakültedir burası ... Geçen 4 yılda tüm bu örnekleriyle sizi nasıl bir süreç bekler bilmek ister misiniz?

Hikayemize göre siz yalın, kendi halinde bir öğrencisiniz ve mekanınız güzel sanatlar fakültesi. Tam bir gününüzü burada, hiç bir şeyi yadırgamadan geçirmek istiyorsunuz ve bu içeriği adım adım takip ediyorsunuz. Hazırsanız: Başlıyoruz :)

Sabahın bir vaktinden itibaren karşınıza çıkan Pelin Su takımı

                                    
                                    
                                    
                                    Sabahın bir vakti uyanılmış; yüzlere makyaj yapılmış, saçlar fönlenmiştir. Siz ise "her zaman ki" halinizdesinizdir.
Sabahın bir vaktinden itibaren karşınıza çıkan Pelin Su takımı Sabahın bir vakti uyanılmış; yüzlere makyaj yapılmış, saçlar fönlenmiştir. Siz ise "her zaman ki" halinizdesinizdir.
Ayılmak için girdikleri kahve mağazasından asla çıkamayanlar

                                    
                                    
                                    
                                    Siz yalnızca bir yudum çay içseniz ayılırsınız, fakat onlar her daim düzenli olarak içtikleri kahvelerini içmeden hayatta kendilerine gelemezler.
Ayılmak için girdikleri kahve mağazasından asla çıkamayanlar Siz yalnızca bir yudum çay içseniz ayılırsınız, fakat onlar her daim düzenli olarak içtikleri kahvelerini içmeden hayatta kendilerine gelemezler.
Şalın yoksa içeri giremezsin

                                    
                                    
                                    
                                    "Pardon canım? Sen bizden miydin?" dedirtecek kadar kimlik yerine geçmiş bir kıyafettir kendileri. Hocanızdan tutun da, kendini modern ve sanatçı ruhlu göstermek için "bende Nişantaşı çocuğuyum" diye ağlayacak arkadaşlarınız da bile görebilirsiniz.
Şalın yoksa içeri giremezsin "Pardon canım? Sen bizden miydin?" dedirtecek kadar kimlik yerine geçmiş bir kıyafettir kendileri. Hocanızdan tutun da, kendini modern ve sanatçı ruhlu göstermek için "bende Nişantaşı çocuğuyum" diye ağlayacak arkadaşlarınız da bile görebilirsiniz.
Renkli saçlarım ruhumu yansıtır

                                    
                                    
                                    Yuvarlak, çerçeveli gözlükleri ve renkli saçlarıyla bir kız arkadaşınız mutlaka ama mutlaka bulunur. En sevdikleri mekanlar arasında çoğunlukla sizin pek de gitmekten hoşlanmayacağınız yerler vardır. Sofistik şeylere bayılırlar
Renkli saçlarım ruhumu yansıtır Yuvarlak, çerçeveli gözlükleri ve renkli saçlarıyla bir kız arkadaşınız mutlaka ama mutlaka bulunur. En sevdikleri mekanlar arasında çoğunlukla sizin pek de gitmekten hoşlanmayacağınız yerler vardır. Sofistik şeylere bayılırlar
Şiir sokakta ve çay kavramlarına hizmet edenler topluluğu

                                    
                                    
                                    
                                    Çay sevilmez mi hiç? Elbette, hemde çok :) Fakat bunu samimiyetten uzak duruma düşürmek hiç kabul edilebilir değil. Şiirlerim ve çayım olmadan yapamıyorum diyen çok kişiyle karşılaşırsınız bu yüzden, çoğu popülarite üzerine kurulmuş ilgilerdir.
Şiir sokakta ve çay kavramlarına hizmet edenler topluluğu Çay sevilmez mi hiç? Elbette, hemde çok :) Fakat bunu samimiyetten uzak duruma düşürmek hiç kabul edilebilir değil. Şiirlerim ve çayım olmadan yapamıyorum diyen çok kişiyle karşılaşırsınız bu yüzden, çoğu popülarite üzerine kurulmuş ilgilerdir.
Müze,sergi ve festivallerden çıkmayanlar

                                    
                                    
                                    İzlediğinizde net uykunuzu getirecek ya da size tertemiz bir sayfa kadar beyaz gelecek olan tablolardan sürrealist anlamlar çıkaran insanlardır. Birde derin duygular yaşarlar, "ben niye hissedemedim bunu ya" dersiniz.
Müze,sergi ve festivallerden çıkmayanlar İzlediğinizde net uykunuzu getirecek ya da size tertemiz bir sayfa kadar beyaz gelecek olan tablolardan sürrealist anlamlar çıkaran insanlardır. Birde derin duygular yaşarlar, "ben niye hissedemedim bunu ya" dersiniz.
Ben dizi izlemiyorum ki, yalnızca internetten yabancı dizi

                                    
                                    
                                    
                                    Bu sadece bir örnektir, devamı da çokçadır. Siz izlemiyorsanız bile, bulunduğunuz ortam sayesinde az-çok bilgi sahibi olursunuz.
Ben dizi izlemiyorum ki, yalnızca internetten yabancı dizi Bu sadece bir örnektir, devamı da çokçadır. Siz izlemiyorsanız bile, bulunduğunuz ortam sayesinde az-çok bilgi sahibi olursunuz.
Anlamadığın kelimelerin kullanımı

                                    
                                    
                                    O kadar çoktur ki bunlar, bazen kendinizi bambaşka bir yerde hissedebilirsiniz. Salt düşünce yapısıyla hareket edin, egzajere olmayın ... Egzajere, nesi?
Anlamadığın kelimelerin kullanımı O kadar çoktur ki bunlar, bazen kendinizi bambaşka bir yerde hissedebilirsiniz. Salt düşünce yapısıyla hareket edin, egzajere olmayın ... Egzajere, nesi?
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >