Samsung, Galaxy S8 ve Note 8 alana ücretsiz kablosuz kulaklık verecek

gear ıconx
gear ıconx

Akıllı telefon satışlarında dünyanın önde gelen firmalarından olan Samsung, belli süre aralıklarına özel olarak bir kampanya başlattı.

Yeni kampanyasını duyuran Güney Koreli teknoloji devi Samsung, kullanıcılarını heyecanlandırdı. Kampanya, Galaxy S9’un tanıtılmasını bekleyen kullanıcıları da şaşırttı. Birçok kişi Samsung’un bu hareketini yeni cihaz öncesi Galaxy S8 ve Note 8 cihazlarının stoklarını eritmek istemesine bağladı.

Türkiye fiyatı 699 TL

1 Mart’a kadar sürecek olan kampanya sayesinde kullanıcılar Türkiye dışında 199 dolar Türkiye’de 699 TL fiyat etiketine sahip kablosuz kulaklık Gear IconX’e ücretsiz sahip olacak. Bu kampanyadan yararlanmak için Galaxy Note 8, Galaxy S8, Galaxy S8+ ve Galaxy S8 Active cihazlarından birini satın almak gerekiyor.

Görsel, Samsung resmi internet sayfasından alınmıştır.
Görsel, Samsung resmi internet sayfasından alınmıştır.

Android, tablet ve iOS cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışabilen IconX kendi hafızası ile mobil bir cihaza ihtiyaç duymadan da kullanıcılara müzik keyfi yaşatıyor.

Türkiye için de açıklanmasını bekliyoruz

Henüz Türkiye için geçerli olduğu açıklanmasa da bu kampanyanın ülkemize de gelmesi bekleniyor. Konuyu yakından takip ederek gelmesi muhtemel bilgiler geldiği anda sizinle paylaşacağız.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >