Samsung Galaxy S8'in videosu yayınlandı

samsung galaxy s8
samsung galaxy s8

Mart sonunda tanıtılacak olan Galaxy S8'in yeni bir videosu daha yayınlandı. Bu son video; ekran ve kamera gibi detayların görünmesini sağlıyor.

Benchmark skorları da belli oldu!
Videonun üçüncü saniyesinde telefonun arka kısmı da net bir şekilde görülebiliyor. Samsung logosu ve Galaxy S8 model ibaresi her zamanki yerinde. Arka kısımda üst bölümde ise kamera ve LED flaş bulunuyor. Üstelik arkadaki parlak yüzey çizilmeler için pek müsait görünüyor. 

Samsung Galaxy S8'in Geekbench testindeki performans sonuçları da ortaya çıktı. SM-G950U olarak isimlendirilen telefonun 1.9 GHz'de çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 835 işlemcisi ve 4 GB RAM'i bulunuyor. Gerçekleştirilen testlerde tek çekirdek skoru 1916 çift çekirdek skoru ise 6011.
Benchmark skorları da belli oldu! Videonun üçüncü saniyesinde telefonun arka kısmı da net bir şekilde görülebiliyor. Samsung logosu ve Galaxy S8 model ibaresi her zamanki yerinde. Arka kısımda üst bölümde ise kamera ve LED flaş bulunuyor. Üstelik arkadaki parlak yüzey çizilmeler için pek müsait görünüyor. Samsung Galaxy S8'in Geekbench testindeki performans sonuçları da ortaya çıktı. SM-G950U olarak isimlendirilen telefonun 1.9 GHz'de çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 835 işlemcisi ve 4 GB RAM'i bulunuyor. Gerçekleştirilen testlerde tek çekirdek skoru 1916 çift çekirdek skoru ise 6011.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >