Samsung, Galaxy S9 ailesinin detaylarını öğrenmek isteyenlere özel uygulama tasarladı

Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Samsung, geliştirdiği Experience app for Galaxy S9/S9+ uygulamasıyla birlikte Android 6.0 ve daha yeni bir Android sürümünü tercih eden kullanıcılara Galaxy S9 ailesinin sunduğu özellikleri detaylı bir şekilde anlatıyor.

Samsung, geçen hafta Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerini tanıttı. Galaxy S9 serisi esasında tasarım anlamında geçen sene raflara çıkan Galaxy S8 ailesine oranla büyük farklar içermiyor. Ancak yenilenen bileşenler ve güncellenen kamera telefonların performansını önemli oranda artırmış durumda. Zaten bu ayrıntılar ziyaretçilerin de dikkatini çekmiş olacak ki fuar boyunca en fazla ilgi gören cihazlar arasında yer aldı.

Geliştirilen bu Android uygulaması, Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinin sunduğu özellikleri özel metin, görsel ve videolarla kullanıcılara aktarıyor.
Geliştirilen bu Android uygulaması, Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinin sunduğu özellikleri özel metin, görsel ve videolarla kullanıcılara aktarıyor.

Duyurulan yeni bir mobil uygulamayla, Android tarafında herhangi bir telefonda Galaxy S9 deneyimini az da olsa yaşayabilmek mümkün. Galaxy S9 aksesuarları, yardımcı uygulamalar, cihaz özellikleri, kamera ve daha fazlası gibi birçok farklı kategori altında toplanan özellikler, Galaxy S9 ailesinde vadedilen ayrıntıları deneyimlemeyi sağlıyor.

Çeşitli bilgi metinleri, sesler ve özel videoların bir araya getirildiği Experience app for Galaxy S9/S9+ uygulaması, Android 6.0 ve üstü Android sürümlerine yüklenebiliyor. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak uygulamayı indirebilmek mümkün.

Experience app for Galaxy S9/S9+ (Google Play)

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >