Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın tanıtım tarihi netleşti

Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Bir süredir söylenti aşamasında olan Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerine ilişkin tanıtım tarihi netleşti. Samsung, gönderdiği basın davetiyesiyle tepe seviyesi modellerin 25 Şubat'taki özel etkinlikle tanıtılacağını ve MWC 2018'de sahneye çıkarılacağını bildirdi.

Son birkaç aydır Samsung'un yeni nesil akıllı telefonu Galaxy S9'a dair söylentiler artmaya devam ediyor. Her ne kadar ortaya çıkan haberlerde GüneyKoreli şirketin geçen sene olduğu gibi MWC'i es geçeceği ve tanıtımı daha sonra yapacağı söylense de, kısa süre önce gönderilen davet mektubuyla 25 Şubat'taki tanıtım etkinliği resmiyet kazandı.

Güney Koreli şirket, gönderdiği davetle birlikte Galaxy S9 için tanıtım tarihini netleştirdi.
Güney Koreli şirket, gönderdiği davetle birlikte Galaxy S9 için tanıtım tarihini netleştirdi.

Samsung'un hem Galaxy S9 hem de Galaxy S9+'de Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 845 yongasının sunulacağı tahmin ediliyor. Fakat, bölgelere bağlı olarak Samsung'un Exynos yongalarının da kullanılması söz konusu. Daha önceki haberlerde de belirttiğimiz üzere ekran boyutlarının 5.8 inç ve 6.2 inç olacağı tahmin ediliyor. Batarya kapasiteleri konusunda gelen son bilgiler 3000 mAh ve 3500 mAh'e işaret ediyor.

Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde GZT.com olarak Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerine ilişkin tüm detayları an be an sizlere aktaracağız.

Not: Kapak fotoğrafı konsept çalışmadır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >