Samsung Galaxy Z Flip 3'ün yeni konsept fotoğrafları göründü

Samsung Galaxy Z Flip 3
Samsung Galaxy Z Flip 3

Gelecek sene duyurulması beklenen Galaxy Z Flip 3'ün konsept fotoğrafları ortaya çıkmaya başladı.

Yeni konsept, fiziksel klavyeyi ve çift katlamayı temel alan bir akıllı telefonu gösteriyor.

Son yıllarda katlanabilir akıllı telefon konseptleriyle fazlasıyla karşılaşıyoruz. Samsung, OPPO ve Xiaomi gibi büyük şirketler yeni modellerinde mutlaka bu yapıyı da göz önünde bulunduruyor.

Galaxy Galaxy Z Flip 3'ün konsepti, çift katlamalı bir düzenek üzerine kurulmuş durumda.
Galaxy Galaxy Z Flip 3'ün konsepti, çift katlamalı bir düzenek üzerine kurulmuş durumda.

Yeni yayınlanan Galaxy Z Flip 3 konsepti ise hem fiziksel klavyeyi hem de katlanabilir yapıyı bir arada barındırıyor. Patent başvurularının ardından basına sızan bilgilere göre LetsGo Digital konuya illişkin detayları ortaya çıkarmış durumda.

Galaxy Z Flip 3, şu ana kadar karşılaştığımız katlanabilir akıllı telefonların aksine iki kez katlanıyor. Tam boy halinde açıldığında aslında fiziksel klavyeyle birlikte üç parça olarak görülüyor da denilebilir. Dolayısıyla bunu sağlayan en önemli unsurlardan biri de çift menteşesistemi.

En çok merak edilen konulardan biri ise katlama şekline göre karşınıza gelen ekran. Daha doğrusu arayüz. Bu konuda da optimizasyonlar sağlanmış durumda ve Galaxy Z Flip 3 aslında katlama biçimine uygun olarak arayüz değiştiriyor. Fiziksel klavyeyi açarsanız ona uygun ekran çift katlama gerçekleşirse ona uygun bir görünüm oluşuyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >