Samsung, Galaxy Z Fold 3'te ekran altı kamera yer alabilir

Samsung
Samsung

Samsung, ilk kez Galaxy Z Fold 3 ile birlikte kamerayı doğrudan ekran altına entegre edebilir.

Üretim sıkıntıları, akıllı telefonun ticarileşmesinde sorun çıkarabilir ama yine de 2021'nin ikinci yarısına kadar yetişmesi bekleniyor.

Güney Koreli Samsung, diğer birçok akıllı telefon üreticisi gibi kamerayı ekran altına entegre etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Hatta konuyla alakalı her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Son söylentilere göre Samsung'un bu formdaki ilk modeli Galaxy Z Fold 3 olabilir.

Samsung, ekran altı kamera sistemini bu yeni modelle bir adım öteye götürmek istiyor.
Samsung, ekran altı kamera sistemini bu yeni modelle bir adım öteye götürmek istiyor.

Elbette ekran altı kamera teknolojisiyle alakalı çekinceler devam ediyor. Çünkü bu yapıdaki bir akıllı telefonun üretim sürecinde de çeşitli zorluklar çıkıyor. Dolayısıyla ticarileşme konusunda çeşitli sorunlar yaşanabileceği söyleniyor.

Dolayısıyla üretim sürecinin uzaması doğal olarak telefonun satışa çıkış zamanını da olumsuz etkiliyor. Şu anda yeni telefonun ne zaman tanıtılacağı belli değil. Ancak gelecek yılın ikinci yarısında ortaya çıkması kuvvetle muhtemel.

Evet; Galaxy S21 ve Galaxy Note 21 ile alakalı söylentiler de devam ediyor. Hatta son haberlere göre ekrandaki delik minimum seviyeye indirilmiş olsa da aslında yine de devam ediyor. Ancak Galaxy Z Fold 3 ile birlikte bu sistemin az önce de bahsettiğimiz üzere ortadan kalkması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >