Samsung’un veda hazırlığı: Galaxy J serisi sona erdiriliyor!

​Samsung’un veda hazırlığı: Galaxy J serisi sona erdiriliyor!
​Samsung’un veda hazırlığı: Galaxy J serisi sona erdiriliyor!

Samsung’un 'Galaxy J' serisi yerine gelecek uygun fiyatlı ve yeni teknolojilerin adapte edileceği yeni bir Galaxy serisi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Peki, Samsung 'Galaxy J' serisine neden veda ediyor? Yeni Samsung Galaxy serisinin adı ne olacak?

Uygun fiyatlı modellere daha fazla odaklanmak isteyen Samsung’un 'Galaxy J' serisini sonlandırıp yerine 'Galaxy M' adını taşıyan yepyeni bir akıllı telefon serisi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu serideki telefonların bütçe dostu ve düşük özelliklere sahip olması bekleniyor. Ayrıca 'Galaxy A' serisine de yeni modeller eklemeyi planlıyor. Samsung üst düzey özelliklere sahip amiral gemisi modellere dokunmayacak. Bütçe dostu giriş ve orta seviye akıllı telefonlarında başlatacağı yeniliklerle daha çok kişiye ulaşacak.

Apple'ın fiyat politikası, Samsung'un hamlelerine değer kazandırıyor!

Apple’ın son zamları ve akıl almaz fiyat politikası düşünüldüğünde iyice değer kazanan Samsung hamleleri birçok farklı insan için ciddi bir alternatif oluşturmayı başarıyor. Samsung’un yeni segment ürünü cihazlarla son kullanıcının karşısına çıkması da ciddi bir alternatif oluşturmayı başarıyor dememiz mümkün. Samsung’un yeni politikasının nasıl sonuçlar vereceğini zaman gösterecek olsa da Apple’ın son durumu düşünüldüğünde oldukça makul bir hamleyle karşı karşıya olacağımız söylenebilir…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >