Samsung'un yeni tasarımıyla telefon boyutları yarıya inecek!

Samsung'dan katlanabilir telefon.
Samsung'dan katlanabilir telefon.

Samsung'dan gelen son sızıntılara göre şirket, telefon boyutlarını yarıya düşürmeyi başaracak olan yeni bir tasarımla karşımıza çıkacak.

Akıllı telefonlar, çerçevelerden yavaş yavaş kurtulsa da her geçen gün ısrarla büyüyen boyutlarıyla ceplerimize sığmakta güçlük yaşıyor. Sürekli açıkta kalan ekranların kırılması problemi de eklenince büyük çaplı bir yeniliğin oldukça gerekli olduğu sonucuna varılması mümkün oluyordu. Samsung, bu eksikliği erken denilebilecek bir zamanda fark ederek içeri doğru katlanabilen telefon tasarımı çalışmalarına başladı.

E250 modeliyle uzun bir süre piyasaya hükmeden Samsung, bu tasarımdan uzunca bir süredir uzak duruyordu. Eski alışkanlıklarına dönmek kararlılığı göstererek yeni bir tasarımın peşine düşen şirketin iddia edilen görsellere sahip bir cihaz üretmesi birçok kullanıcı için müjdeli bir haber olarak nitelendirilebilir. Samsung'un katlanabilir akıllı telefon konusunda henüz test aşamasında olduğunun da altı çizilmeli. Her şeye rağmen şu bir gerçek ki kısa vadede katlanabilir akıllı telefonlarla karşılaşacaksak bu gelişme Samsung tarafından gerçekleştirilecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >