Sanat camiası Münir Özkul'u uğurluyor!

münir özkul
münir özkul

"Anılardır mühim olan. O anılarda da Münir Özkul başta gelir"

Türk sinemasının acı günü! Usta sanatçı, geleneksel tiyatronun son temsilcilerinden Münir Özkul bugün vefat etti.

Sanatçı dostları onu, güzel sözler ve duygusal paylaşımları ile anıyor.

Ediz Hun
Çok büyük  bir sanatçıyı kaybettik.. Bizle nasıl konuşuyorsa kamera karşısında da öyle doğal bir şekilde aktarıyordu.  Zaman gelince kayboluyoruz. Anılardır mühim olan. O anılarda da Münir Özkul başta gelir.
Ediz Hun Çok büyük bir sanatçıyı kaybettik.. Bizle nasıl konuşuyorsa kamera karşısında da öyle doğal bir şekilde aktarıyordu. Zaman gelince kayboluyoruz. Anılardır mühim olan. O anılarda da Münir Özkul başta gelir.
Hülya Koçyiğit
Eşine ve kızına başsağlığı iletiyorum. Yeri doldurulamayacak çok büyük bir sanatçı. Öyle eserler bıraktı ki her zaman bizimle yaşayacak.
Hülya Koçyiğit Eşine ve kızına başsağlığı iletiyorum. Yeri doldurulamayacak çok büyük bir sanatçı. Öyle eserler bıraktı ki her zaman bizimle yaşayacak.
Filiz Akın
Sen bıraktığın izle istesen de unutulamaz birisin Hocam, güzel dostum, en son “Tatlı Dillim filminde birlikte sahnelerimiz olma şansına eriştiğim müthiş insan
Filiz Akın Sen bıraktığın izle istesen de unutulamaz birisin Hocam, güzel dostum, en son “Tatlı Dillim filminde birlikte sahnelerimiz olma şansına eriştiğim müthiş insan
Türkan Şoray
İyi yürekli bir insan,yeri doldurulmayacak dev bir aktördü.Bugün ayrıldı aramızdan...Onu çok özleyeceğiz,hiç unutmayacağız,hep seveceğiz.Mekanı cennet olsun🙏🏼
Türkan Şoray İyi yürekli bir insan,yeri doldurulmayacak dev bir aktördü.Bugün ayrıldı aramızdan...Onu çok özleyeceğiz,hiç unutmayacağız,hep seveceğiz.Mekanı cennet olsun🙏🏼
Emel Sayın
Sevgili Münir ağabeyim. Güzel insan, büyük sanatçı. Çok üzgünüm. Nurlarda uyu.
Emel Sayın Sevgili Münir ağabeyim. Güzel insan, büyük sanatçı. Çok üzgünüm. Nurlarda uyu.
Itır Esen
Bugün çocukluğumdan bir yaprak daha koptu...
Itır Esen Bugün çocukluğumdan bir yaprak daha koptu...
Zihni Göktay
Maalesef Münir Abi'nin sosyal medyadan aldığımız haberlere alışmıştık ama artık ajanslardan öğrenince inandım. Her ölüm erken ölümdür. Tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Onun hatırasını daima canlı tutacağız.
Zihni Göktay Maalesef Münir Abi'nin sosyal medyadan aldığımız haberlere alışmıştık ama artık ajanslardan öğrenince inandım. Her ölüm erken ölümdür. Tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Onun hatırasını daima canlı tutacağız.
Ali Poyrazoğlu
Türk tiyatro seyircisinin ve sanatseverlerinin başı sağ olsun. Rahatsızlığından dolayı bir kenara çekilmişti. Çok usta, yaptığından emin, usta bir adamdı. Zor bir adam olduğu söylenir. Hiç öyle bir adam değildi, kaymak gibi bal gibi bir adamdı.
Ali Poyrazoğlu Türk tiyatro seyircisinin ve sanatseverlerinin başı sağ olsun. Rahatsızlığından dolayı bir kenara çekilmişti. Çok usta, yaptığından emin, usta bir adamdı. Zor bir adam olduğu söylenir. Hiç öyle bir adam değildi, kaymak gibi bal gibi bir adamdı.
Behzat Uygur
Filmlerinde çok değerli mesajlar verdi. Birikimi olan, çok değerli bir insandı. Uzun yıllardır rahatsızdı Münir Ağabey. Gerçekten bedenen ayrıldı ama filmleriyle, sosyal medyada her dakika paylaşımlarını gördüğümüz kişiler sadece bedenen ayrılıyorlar aramızdan.
Behzat Uygur Filmlerinde çok değerli mesajlar verdi. Birikimi olan, çok değerli bir insandı. Uzun yıllardır rahatsızdı Münir Ağabey. Gerçekten bedenen ayrıldı ama filmleriyle, sosyal medyada her dakika paylaşımlarını gördüğümüz kişiler sadece bedenen ayrılıyorlar aramızdan.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >