Sanat tarihini temsil eden kedi Zarathustra'nın maceraları

​S​anat tarihini temsil eden kedi Zarathustra'nın maceraları
​S​anat tarihini temsil eden kedi Zarathustra'nın maceraları

Çalışmaları hazırlayıp düzenleyen Svetlana Petrova bu durumu şöyle özetliyor, "Zencefil kedim Zarathustra, ünlü tabloları geliştirme yeteneğiyle bilinir."

Bu içerik içerisinde göreceğiniz kedinin ismi Zarathustra. Sahibi ile birlikte çeşitli sanat eserlerinin içerisine dahil olan bu güzel kedinin çalışmalarını 4 ayrı dilde görmek mümkün.

Çalışmaları hazırlayıp düzenleyen Svetlana Petrova bu durumu şöyle özetliyor, "Zencefil kedim Zarathustra, ünlü tabloları geliştirme yeteneğiyle bilinir. Sadece benim resim, fotoğrafçılık ve Photoshop becerilerimi kullanmamı sağlayan, onun değerli fotoğraflarını geçmişin tanınmış sanatçılarının başyapıtlarına sokmam için izin veren Tüylü Majesteleri'nin mütevazı bir yardımcısıyım.

Birlikte 150'den fazla resim sergiledik ve İngilizce, Çince ve Korece, “Fat Kedi Sanatı: Tutumlu bir Zencefilli Kedi tarafından Geliştirilen Ünlü Başyapıtlar” adlı bir kitap yazdık ve Japonca baskısı yakında gelecek.

Kedigil’in ünlü sahnelerdeki kubbeleri, ikonik sanat eserlerine yeni anlamlar katıyor ve tanıdık hikayeleri tamamen farklı bir bakış açısından görebiliyorsunuz.

İşte sanat tarihinin kedisi olan Zarathustra'nın yeni maceraları!"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >