Sanki hep aynı rolü oynuyorlarmış izlenimi veren oyuncularımız

Sanki hep aynı rolü oynuyorlarmış izlenimi veren oyuncularımız​
Sanki hep aynı rolü oynuyorlarmış izlenimi veren oyuncularımız​

Belki yıllardır ekrandalar ama hep benzer rolleri oynuyor gibiler...

Bazı oyuncular vardır; ne kadar çok proje de rol alsalar da kendilerini tekrar etmeden duramazlar. Belki ses tonları belki mimikleri bunu en çok ele veren noktaları olur.

Bu içeriğimiz de; sanki hep aynı rolü oynuyorlarmış izlenimi veren oyuncularımızdan bazılarını derledik.

Sinem Kobal

                                    Artık oynadığı diziler bile reyting kurbanı olmaya başlayan belki de bu sebeple oyunculuğu bırakma kararı alan Sinem Kobal, bu listenin kuvvetle muhtemel birinci sırasında.
Sinem Kobal Artık oynadığı diziler bile reyting kurbanı olmaya başlayan belki de bu sebeple oyunculuğu bırakma kararı alan Sinem Kobal, bu listenin kuvvetle muhtemel birinci sırasında.
Sarp Levendoğlu

                                    
                                    Yıllardır oyunculuk yapıyor ama sanki hep aynı rolleri oynuyor. Çünkü rollerinde ne mimik ne de ses tonu değişimine gidiyor. Listemizde ikinci sırada.
Sarp Levendoğlu Yıllardır oyunculuk yapıyor ama sanki hep aynı rolleri oynuyor. Çünkü rollerinde ne mimik ne de ses tonu değişimine gidiyor. Listemizde ikinci sırada.
Derya Şensoy

                                    Sanatçı bir anne-babanın kızı olmak kurtaramamış belli ki. Rolünde hiçbir şekilde ilerleme kaydedemiyor dediklerimizde üçüncü sırada.
Derya Şensoy Sanatçı bir anne-babanın kızı olmak kurtaramamış belli ki. Rolünde hiçbir şekilde ilerleme kaydedemiyor dediklerimizde üçüncü sırada.
Şahin Irmak

                                    BKM Mutfak'da oynadığı "Hıyarlı Baba" rolüyle fazla özdeşmiş olacak ki, başka bir rolle anıldığı hiç olmadı. Üzerine çıkarabildiği bir tipleme ya da karakter var mıdır sorusunu sordurmuyor değil.
Şahin Irmak BKM Mutfak'da oynadığı "Hıyarlı Baba" rolüyle fazla özdeşmiş olacak ki, başka bir rolle anıldığı hiç olmadı. Üzerine çıkarabildiği bir tipleme ya da karakter var mıdır sorusunu sordurmuyor değil.
Eda Ece

                                    
                                    Özellikle Gupse Özay filmlerinin kadrolu oyuncusu olsa da, hep benzer şekilde oynadığı gerçeğini kimseye yadsıyamaz diye düşünüyoruz. Listemizde 5 numara.
Eda Ece Özellikle Gupse Özay filmlerinin kadrolu oyuncusu olsa da, hep benzer şekilde oynadığı gerçeğini kimseye yadsıyamaz diye düşünüyoruz. Listemizde 5 numara.
Kadir Doğulu

                                    
                                    Tarzı değişse de oyunculuk performansı hep aynı kalanlardan birisi de Kadir Doğulu olabilir. Sanki hep üzerinde Pis Yedili'nin Güney'i rolü yapışmış gibi duruyor.
Kadir Doğulu Tarzı değişse de oyunculuk performansı hep aynı kalanlardan birisi de Kadir Doğulu olabilir. Sanki hep üzerinde Pis Yedili'nin Güney'i rolü yapışmış gibi duruyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >