Şanlıurfa’da çalıntı minibüsle büyükbaş hayvan çalan 2 kişi yakayı ele verdi

Plakası sahte olan minibüs ile kasasındaki 4 büyükbaş hayvanın çalıntı oldu tespit edildi.
Plakası sahte olan minibüs ile kasasındaki 4 büyükbaş hayvanın çalıntı oldu tespit edildi.

Şanlıurfa’da çaldıkları minibüsle 4 büyükbaş hayvan çalan 2 kişi, jandarma tarafından enselendi. El konulan hayvanlar sahibine teslim edildi.

Olay, geçtiğimiz cumartesi günü Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Akziyaret Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Ö.G.’ye ait ahırdan 4 büyükbaş hırsızlığı için harekete geçen jandarma ekipleri, Şanlıurfa- Mardin karayolu üzerinde kontrol noktası oluşturdu.

Ekipler, durumundan şüphelenen sürücülüğünü Ramazan İ.’nin yaptığı 44 BK 470 plakalı minibüsü durdurdu. Kasasında 4 büyükbaş hayvanın da bulunduğu minibüste bulunan sürücü İbrahim D. ile yanında bulunan Ramazan İ.’nin tavırlarından şüphelenen jandarma ekipleri, detaylı incelemede plakası sahte olan minibüs ile kasasındaki 4 büyükbaş hayvanın çalıntı olduğunu tespit etti.

Ekipler, ehliyeti de bulunmadığı belirlenen İbrahim D. ile Ramazan İ.’yi gözaltına aldı. Yapılan incelemede şüphelilerin Göktepe Mahallesi’nden çaldıkları minibüsle Akziyaret Mahallesi’ndeki 4 büyükbaş hayvanı çaldıkları ortaya çıktı. El konulan hayvanlar sahibine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >