Şarkıcı Bengü'nün 40 bin liralık bebek odası

Şarkıcı Bengü iş adamı Selim Selimoğlu.
Şarkıcı Bengü iş adamı Selim Selimoğlu.

Şarkıcı Bengü geçtiğimiz yıl dünyaevine girdi. Sosyal medya hesabından bebek beklediğini açıklayan şarkıcı şimdiden hazırlık yapmaya başladı. Bebek odası için 40 bin liralık harcama yapan ünlü şarkıcının heyecandan beklemek istemediği konuşuluyor.

Şarkıcı Bengü iş adamı Selim Selimoğlu ile geçtiğimiz yıl dünyaevine girdi. Sosyal medyadan ilk çocuğuna hamile olduğunu duyuran şarkıcının çok heyecanlı olduğu ve beklemeye dayanamadığı için 40 bin lira para harcayarak bebek odası yaptırdığı konuşuluyor.

Sosyal medyadan açıklamıştı

Sosal medyadan ilk çocuğuna hamile olduğunu duyuran Bengü;

Dünyanın en güzel duygusunu sizlerle paylaşmanın zamanı geldi🙈🙈Evet anne oluyorum!!! Bizim bir bebeğimiz oluyor🐣16. Haftamızdayız ve ben öğrendiğim ilk günden beri tarif etmesi çok zor duygular yaşıyorum...Sanki bu yaşıma kadar yaşadığım tüm duygular bomboş benim için... Kocaman bir sevinç, heyecan, merak, endişe, hepsi birarada...Allah ın izniyle ve sizlerin de dualarıyla bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü merakla ve heyecanla bekliyoruz...Bu süreçte sizler de bizim için hep dua edin olur mu? 🙏🏼🧿💕Allah isteyen ; bekleyen dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin ve benim gibi hamişleri korusun...Sizi seviyoruz ve ikimiz de öpüyoruz🐣💕😘 sözleriyle duygularını ifade etmişti.

Görkemli bir düğünle evlenmişti

Eski geleneklerin neredeyse hepsine uyan Bengü'yü baba evinden almak için davul zurna ekibiyle gelen damat tarafı, kapı önünde halay çekip oynamayı da ihmal etmemişti.Müstakbel eşi tarafından baba evinden alınan Bengü, babası ve annesinin elini öperek evden ayrıldı. Kapının önünde Türk bayrağının asılı olması da büyük takdir toplamıştı.

Şarkıcının gelinliği ise sosyal medyanın gündemine oturmuş, gelinliği gören birçok sosyal medya kullanıcısı, "Geline benzeyen tek ünlü", "Diğerleri gibi farklı olmak adına saçmalamamış","2018'in en güzel gelini ve gelinliği" gibi yorumlar yapılmıştı. Şarkıcı pronovias model gelinlik giyerken, armatör eşi ise damatlık için Vakko'yu tercih etti.

Düğüne; Kenan Doğulu, Beren Saat, Çağla Şıkel, Samet Aybaba, Gülşen Aybaba, Hakan Akkaya gibi ünlü isimler de katıldı.

Şarkıcı ilk çocuğuna hamile.
Şarkıcı ilk çocuğuna hamile.


Bengü ve ailesi.
Bengü ve ailesi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >