Şarkıcı Cimilli İbo yeniden yoğun bakımda

​​'Cimilli İbo' lakaplı İbrahim Özer
​​'Cimilli İbo' lakaplı İbrahim Özer

'Cimilli İbo' lakaplı İbrahim Özer, geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanmasının ardından kaldırıldığı yoğun bakımdan tedavisi tamamlanınca taburcu edilmişti. Hastalığı atlattıktan sonra böbrek nakli yapılan Özer, bu kez böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı

2020'de yakalandığı koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan ve durumunun kötüleşmesiyle yoğun bakıma alınan Karadeniz’in sevilen ses sanatçılarından birisi olan İbrahim Özer, yapılan müdahalelerin ardından sağlığına kavuşmuştu.

Yeniden rahatsızlanınca hastaneye kaldırılan 'Cimilli İbo' lakaplı sanatçı, yoğun bakıma alındı. Böbrek yetmezliği yaşayan Özer'in kanında da aşırı enfeksiyona rastlandı.

İstanbul Başkent Üniversite Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisi devam eden İbrahim Özer için dostları sosyal medyada yardım çağrısında bulundu. 'Cimilli İbo' için 0+RH VE 0-RH trombosit kana ihtiyaç olduğu öğrenildi.

Organlarında hasar oluşmuştu

Geçen yıl koronavirüse yakalanıp, yoğun bakımda tedavi gören şarkıcının o dönem organlarında hasar oluşmuştu. Özer'in böbreklerinde görülen zarar ileri seviyeye atlamış ve şarkıcıya böbrek nakli yapılmıştı.

  • Cimilli İbo kimdir?
  • Karadeniz müziğinin sevilen ismi İbrahim Özer, Cimilli İbo olarak tanınmaktadır. Cimilli İbo 12 Mayıs 1972 Trabzon doğumludur. Sibelim, Cayır Cayır Yanayi, Kakara Kikiri,Şakacı, Oyna, Cimilli İbo ve Fıkralar, Konser Coşkusu, Hasretim Hepinize, Benida/ Esma Hala, Sevdalı, Cimilli'nin Düzüne/ Ağla Yüreğim Ağla, Kemençe, Yalan Dünya Boş ve Sallama Çayı gibi albüm ve çalışmalara imzasını attı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >