Şarkıcı Hatice'nin "Hatice'ye değil, neticeye bak" dedirtecek şoke eden değişimi

Hatice
Hatice

90'lı yıllara damgasını vuran sanatçılardan Hatice'nin, estetik operasyonlardan sonra inanılmaz değişimi...

Farfara şarkısıyla ün kazandıktan sonra, müzik dünyasına ara veren Hatice'nin gündeme gelme nedeni ise bu kez başka.
Sahne adıyla Hatice olarak bilinen Hatice Çarpar'ın son hali görenler şaşkına dönüyor.. 90'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan Hatice'nin Instagram fotoğrafları her gün yeni bir olay oluyor. Yaptırdığı estetik operasyonlarla eski halini mumla aratan Hatice, yeni haliyle gündeme oturmuş durumda.

İşte o şoke eden değişim!

                                    Hatice'nin şaşırtan değişimi...
İşte o şoke eden değişim! Hatice'nin şaşırtan değişimi...
Hatice kimdir!

                                    6 Aralık 1978'de İzmir'in Narlıdere ilçesinde doğdu. Müziğe düşkünlüğü küçük yaşlardan gelen Hatice, ailesinin de desteğiyle bu yeteneğini geliştirmek çabasındaydı.
Hatice kimdir! 6 Aralık 1978'de İzmir'in Narlıdere ilçesinde doğdu. Müziğe düşkünlüğü küçük yaşlardan gelen Hatice, ailesinin de desteğiyle bu yeteneğini geliştirmek çabasındaydı.
Küçük yaştan geliyor

                                    Aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik hayatına, "İner misin Çıkar mısın?" isimli yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonelce devam etme şansını yakaladı.
Küçük yaştan geliyor Aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik hayatına, "İner misin Çıkar mısın?" isimli yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonelce devam etme şansını yakaladı.
Akademik eğitim aldı

                                    ATV televizyonundan gelen sunuculuk teklifi ile bir süre "Çürük Elma" programını sunduktan sonra, müziğe olan ilgisinin daha ağır basması sonucunda Eyüp Musiki Cemiyeti 'ne kayıt oldu ve Nejat Yertut'tan ders aldı. 

Aynı zamanda Arif Sağ Müzik Okulu'na devam ederek müzik üzerine akademik kariyerinin yeterince olgunlaştığı kanısına varınca, profesyonel çalışmalara başladı.
Akademik eğitim aldı ATV televizyonundan gelen sunuculuk teklifi ile bir süre "Çürük Elma" programını sunduktan sonra, müziğe olan ilgisinin daha ağır basması sonucunda Eyüp Musiki Cemiyeti 'ne kayıt oldu ve Nejat Yertut'tan ders aldı. Aynı zamanda Arif Sağ Müzik Okulu'na devam ederek müzik üzerine akademik kariyerinin yeterince olgunlaştığı kanısına varınca, profesyonel çalışmalara başladı.
Şarkılarıyla popülerliği kazandı 

                                    1990'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan sanatçı Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt adlı parçalarla hit oldu.
Şarkılarıyla popülerliği kazandı 1990'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan sanatçı Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt adlı parçalarla hit oldu.
Eşi vefat etti

                                    Sanatçının kendisi gibi şarkıcı ilk eşi Güney Aydan 2003'te vefat etmiştir.
Eşi vefat etti Sanatçının kendisi gibi şarkıcı ilk eşi Güney Aydan 2003'te vefat etmiştir.
Albümleri

                                    Vol1 - 1999
Vol2 - 2000
Vol3 - 2001
Bitaneme - 2005
Canımın Ötesi - 2006
Tenin Tenime - 2008
Pardon - 2010
Çok Uzadı Bu Ayrılık - 2012
Albümleri Vol1 - 1999 Vol2 - 2000 Vol3 - 2001 Bitaneme - 2005 Canımın Ötesi - 2006 Tenin Tenime - 2008 Pardon - 2010 Çok Uzadı Bu Ayrılık - 2012
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >