Savaşçı dizisi oyuncularının ilk hallerini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor

​Savaşçı dizisi oyuncularının ilk hallerini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor

Savaşçı dizisinin oyuncuları çok daha genç yaşlardan bu yana ekran önünde. Peki onların ilk hallerini hatırlıyor musunuz?

Savaşçı, ekranın en çok dizilerinden biri. Kılıç Timi'nin hikayesinin anlatıldığı dizinin oyuncuları yıllardır ekranda. Şu anda milyonlarca hayranı olan isimlerin ilk hallerini görmek ister misiniz?

Sizler için bir araştırmaya gittik ve bazı oyuncuların ilk halleri ile şimdiki hallerini kıyasladık. Fotoğraflara bakınca sizler de çok şaşıracaksınız.

Berk Oktay - Yüzbaşı Kağan Bozok

                                    28 Ekim 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. 2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defileye cıktı. Kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano,Tokyo,Dubai,Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markanın modeli olarak çalıştı. Üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye'ye döndü ve 2007yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan aldığı teklifle Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı. Rol aldığı ilk dizisi Tatlı Bela Fadime ile tanındı.
Berk Oktay - Yüzbaşı Kağan Bozok 28 Ekim 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. 2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defileye cıktı. Kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano,Tokyo,Dubai,Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markanın modeli olarak çalıştı. Üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye'ye döndü ve 2007yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan aldığı teklifle Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı. Rol aldığı ilk dizisi Tatlı Bela Fadime ile tanındı.
Yıldız Çağrı Atiksoy - Yrd. Doç. Aslı Özkaynak

                                    1 Nisan 1986 tarihinde İzmir'de doğru.  İki yıl boyunca İzmir Ege Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı. Konservatuar eğitimini Müjdat Gezen'de tamamladı. Oyunculuk yaptığı dönemde Miss Turkey 2006'ya katıldı, ilk 6'ya girdi fakat derece alamadı. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanındı.
Yıldız Çağrı Atiksoy - Yrd. Doç. Aslı Özkaynak 1 Nisan 1986 tarihinde İzmir'de doğru. İki yıl boyunca İzmir Ege Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı. Konservatuar eğitimini Müjdat Gezen'de tamamladı. Oyunculuk yaptığı dönemde Miss Turkey 2006'ya katıldı, ilk 6'ya girdi fakat derece alamadı. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanındı.
Murat Serezli - Albay Halil İbrahim Kopuz 

                                    3 Ekim 1969 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Tiyatro ve sinema sanatçıları Metin Serezli ve Nevra Serezli'nin iki oğlundan biridir. Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezundur. Okul yıllarından itibaren 3D Animasyon, bilgisayar programcılığı, seslendirme ve yönetmenlik yaptı. Çalışırken, zaman zaman oynadığı reklamlarla gittikçe daha çok dikkat çeker oldu. Profilo Küçük Ev Aletleri için çektiği 4 reklam başarı kazandı, yıllarca hatırlanan, en sevilen reklamlardan oldu. Kristal Elmakazandı. Hemen ertesi sene Axess için oluşturduğu Komiser Kemal tiplemesi büyük beğeni topladı ve reklamlardan Kristal Elma kazandı. Ekran önü macerası gittikçe hızlanan Murat Serezli, kamera arkasında yapmakta olduğu özel efekt, 3 boyutlu animasyon ve yönetmenlikten bir miktar uzaklaşarak oyunculuk ve sunuculuk yapmaya yöneldi.Birçok sinema filmi, dizi ve sitcomun ardından, “Av Mevsimi ve Devrim Arabaları"'ndaki drama performansları ününü arttırmasına yetti.
Murat Serezli - Albay Halil İbrahim Kopuz 3 Ekim 1969 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Tiyatro ve sinema sanatçıları Metin Serezli ve Nevra Serezli'nin iki oğlundan biridir. Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezundur. Okul yıllarından itibaren 3D Animasyon, bilgisayar programcılığı, seslendirme ve yönetmenlik yaptı. Çalışırken, zaman zaman oynadığı reklamlarla gittikçe daha çok dikkat çeker oldu. Profilo Küçük Ev Aletleri için çektiği 4 reklam başarı kazandı, yıllarca hatırlanan, en sevilen reklamlardan oldu. Kristal Elmakazandı. Hemen ertesi sene Axess için oluşturduğu Komiser Kemal tiplemesi büyük beğeni topladı ve reklamlardan Kristal Elma kazandı. Ekran önü macerası gittikçe hızlanan Murat Serezli, kamera arkasında yapmakta olduğu özel efekt, 3 boyutlu animasyon ve yönetmenlikten bir miktar uzaklaşarak oyunculuk ve sunuculuk yapmaya yöneldi.Birçok sinema filmi, dizi ve sitcomun ardından, “Av Mevsimi ve Devrim Arabaları"'ndaki drama performansları ününü arttırmasına yetti.
Gaye Turgut Evin - Teğmen Çiğdem Ülgen
Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Aynı zamanda çift anadal ile Sinema-Tv Bölümünden mezun olmuştur. Sadri Alışık Kültür Merkezinde sahne almıştır. Anaokulunda yaratıcı drama ve dans çalışmalarına katılarak oyunculukla küçük yaşta ilgilenmeye başlamıştır. Okulun tiyatro grubunda yer alıp Cumhuriyetin 75.yıl çalışmalarında Bayrağımızın Gölgesinde adlı oyunla MEB başarı ödülünü almıştır.
Gaye Turgut, toplumsal duyarlılık göstererek, Ümraniye T Tipi Ceza İnfaz Kurumunun sahnelediği Duvarların Dili adlı tiyatro oyununda rol almıştır. İyilik perisini oynadığı bu oyunda, diğer bütün oyuncular cezaevi sakinlerinden oluşuyordu. Aynı yerde tiyatro eğitimi vermektedir. Oyuncu Deniz Evin ile 5 yıldır evlidir. Beni Affet dizisindeki Bahar rolüyle tanınmıştır.
Gaye Turgut Evin - Teğmen Çiğdem Ülgen Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Aynı zamanda çift anadal ile Sinema-Tv Bölümünden mezun olmuştur. Sadri Alışık Kültür Merkezinde sahne almıştır. Anaokulunda yaratıcı drama ve dans çalışmalarına katılarak oyunculukla küçük yaşta ilgilenmeye başlamıştır. Okulun tiyatro grubunda yer alıp Cumhuriyetin 75.yıl çalışmalarında Bayrağımızın Gölgesinde adlı oyunla MEB başarı ödülünü almıştır. Gaye Turgut, toplumsal duyarlılık göstererek, Ümraniye T Tipi Ceza İnfaz Kurumunun sahnelediği Duvarların Dili adlı tiyatro oyununda rol almıştır. İyilik perisini oynadığı bu oyunda, diğer bütün oyuncular cezaevi sakinlerinden oluşuyordu. Aynı yerde tiyatro eğitimi vermektedir. Oyuncu Deniz Evin ile 5 yıldır evlidir. Beni Affet dizisindeki Bahar rolüyle tanınmıştır.
Sarp Levendoğlu - Yüzbaşı Haydar Bozkurt

                                    Oyunculuğa altı yaşında başladı. Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı okudu ve İstanbul Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır. Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri adlı dizilerde ve O Şimdi Asker ile Emret Komutanım Şah Mat adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Emret Komutanım ve Gece Gündüz dizilerinde yönetmenlik de yapmıştır.
Sarp Levendoğlu - Yüzbaşı Haydar Bozkurt Oyunculuğa altı yaşında başladı. Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı okudu ve İstanbul Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır. Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri adlı dizilerde ve O Şimdi Asker ile Emret Komutanım Şah Mat adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Emret Komutanım ve Gece Gündüz dizilerinde yönetmenlik de yapmıştır.
Fırat Albayram - Üsteğmen Serdar Türkmen

                                    İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezundur. Haliç Üniversitesi Tiyatro oyunculuk bölümünü bitirmiştir. Atv`de yayınlanan Adanalı, Show TV'de yayınlanan Suskunlar ve Kanal D'de yayınlanan Merhametadlı dizilerdeki rolleriyle bilinmektedir. Kaçak Gelinler dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Şu anda Game and Play TV bünyesinde kendi yayınlarını yaparak derneklere para topluyor ve bağışlıyor.Ayrıca ihtiyaç sahibi okullara,engelli insanlara bağış amaçla Twitch Tv yayınları yapmaktadır
Fırat Albayram - Üsteğmen Serdar Türkmen İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezundur. Haliç Üniversitesi Tiyatro oyunculuk bölümünü bitirmiştir. Atv`de yayınlanan Adanalı, Show TV'de yayınlanan Suskunlar ve Kanal D'de yayınlanan Merhametadlı dizilerdeki rolleriyle bilinmektedir. Kaçak Gelinler dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Şu anda Game and Play TV bünyesinde kendi yayınlarını yaparak derneklere para topluyor ve bağışlıyor.Ayrıca ihtiyaç sahibi okullara,engelli insanlara bağış amaçla Twitch Tv yayınları yapmaktadır
Alican Albayrak - Teğmen Murat Gündoğdu

                                    2 Nisan 1987 tarihinde İzmir' de dünyaya gelen oyuncu ailesinin tek çocuğudur. Öğrenim hayatına İzmir' de başlayan Alican, üniversiteyi Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde okumuştur.
Spora çocuk yaşta başlamış ve her zaman, sanatı ve sporu bir arada yürütmüştür. Karşıyaka Spor Kulübü' nün alt yapısında geçen 8 senenin sonunda hayatının geri kalanında tiyatroya ağırlık verdi.
İlköğretimin bir kısmını Özel İzmir Lisesi, ortaöğrenimini Özel Ege Lisesi ve liseyi Karşıyaka Şemikler Lisesi'nde tamamladı. Lise yıllarında artık geleceğe dair fikirleri netleşen Alican yoğun bir programla Güzel Sanatlar Fakültesi giriş sınavlarına, İzmir Güzel Sanatlar Oyuncuları özel Tiyatrosu'nda hazırlanmaya başladı. Bu yoğun hazırlık süreci sonrası 2004 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi - Güzel Sanatlar Fakültesi/Oyunculuk Ana Sanat Dalı öğrenimine hak kazandı. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda stajını tamamlayan ve ABD' ye giden oyuncu, burada bir süre workshoplara katılıp ülkesine geri döndü. Televizyon kariyerine 2011 yılında başlayan Albayrak günümüzde hala aktiftir.
Alican Albayrak - Teğmen Murat Gündoğdu 2 Nisan 1987 tarihinde İzmir' de dünyaya gelen oyuncu ailesinin tek çocuğudur. Öğrenim hayatına İzmir' de başlayan Alican, üniversiteyi Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde okumuştur. Spora çocuk yaşta başlamış ve her zaman, sanatı ve sporu bir arada yürütmüştür. Karşıyaka Spor Kulübü' nün alt yapısında geçen 8 senenin sonunda hayatının geri kalanında tiyatroya ağırlık verdi. İlköğretimin bir kısmını Özel İzmir Lisesi, ortaöğrenimini Özel Ege Lisesi ve liseyi Karşıyaka Şemikler Lisesi'nde tamamladı. Lise yıllarında artık geleceğe dair fikirleri netleşen Alican yoğun bir programla Güzel Sanatlar Fakültesi giriş sınavlarına, İzmir Güzel Sanatlar Oyuncuları özel Tiyatrosu'nda hazırlanmaya başladı. Bu yoğun hazırlık süreci sonrası 2004 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi - Güzel Sanatlar Fakültesi/Oyunculuk Ana Sanat Dalı öğrenimine hak kazandı. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda stajını tamamlayan ve ABD' ye giden oyuncu, burada bir süre workshoplara katılıp ülkesine geri döndü. Televizyon kariyerine 2011 yılında başlayan Albayrak günümüzde hala aktiftir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >