"Savaşçı" dizisi setinde ortalık karıştı!

Savaşçı
Savaşçı

"Savaşçı"nın başrolleri ve set çalışanları birbirine girdi!

Sevilen dizi "Savaşçı"nın setinde sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde yardımcı yönetmenlerle yaşanan sorunun ardından, şimdi de dizinin başrol oyuncusu Berk Oktay'ın set çalışanlarına hakaret ettiği, çalışanların da ünlü oyuncu ile çalışmama kararı aldığı iddia edildi.

Başrol oyuncuları Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy sosyal medya hesaplarından bu iddialara yanıt verdi.

Tüm ekibe ağır hakaret iddiası
Dizi ekibi, Oktay ile çalışmak istemediklerini belirterek, şu açıklamayı yaptı:
“Bizler Limon Yapım’ın Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin teknik ekibi olarak, bu sabaha karşı sahne çekimi sırasında başrol oyuncusu Berk Oktay’ın tüm ekibe ağır hakaretler ve küfür ederek seti terk etmesinden dolayı Berk Oktay ile çalışmayı reddederek kendisini boykot ediyoruz. Bu kararımızı tüm kamuoyuna duyururuz.”
Tüm ekibe ağır hakaret iddiası Dizi ekibi, Oktay ile çalışmak istemediklerini belirterek, şu açıklamayı yaptı: “Bizler Limon Yapım’ın Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin teknik ekibi olarak, bu sabaha karşı sahne çekimi sırasında başrol oyuncusu Berk Oktay’ın tüm ekibe ağır hakaretler ve küfür ederek seti terk etmesinden dolayı Berk Oktay ile çalışmayı reddederek kendisini boykot ediyoruz. Bu kararımızı tüm kamuoyuna duyururuz.”
 Yıldız Çağrı Atiksoy da arkadaşına destek oldu
Başrol oyuncusu Yıldız Çağrı Atiksoy da arkadaşına sahip çıkarak, ağır şartlar altında çalıştıklarını söyledi. Atiksoy yaptığı paylaşım ile şu ifadelere yer verdi:"Oyuncu arkadaşım ve partnerim Berk Oktay'a yapılan haksız yere suçlamaları ve karalama kampanyasını kesinlikle reddediyorum! Herkesin şunu bilmesini isterim ki.. Savaşçı dizisi 8 bölüm çekilebildiyse bunun en büyük payı başta Berk Oktay olmak üzere kılıç timini oluşturan oyuncu arkadaşlarıma aittir. Onların özverili çalışmaları, işi son derece sahiplenmeleri ve haddinden fazla yapılan fedakarlıklar sonucu bu işi her hafta izleyebiliyoruz. Açık söylemek gerekirse benim bir oyuncu olarak kabul edemeyeceğim şartlarda bile hiç seslerini çıkarmadan büyük bir tutkuyla 48. saati aşan uykusuzlukla sadece bölümü yetiştirmek amacıyla çok ağır şartlara maruz kalarak çalıştılar. Ve bunu her bölüm tekrarladılar.Maalesef üzülerek söylüyorum ki bu işi, yapımı ve oyuncu kadrosunu hiç hak etmeyen şahıslarla aynı seti paylaşmak utanç verici. Para kazanıp emek verdikleri işi sabote eden şahıslarla dolu bir ekip var karşımızda ve biz set içinde resmen diziyi çekmek için savaşır hale geldik. Etik olmayan bir sürü davranış sergilendi bu zamana kadar ve ben Kadın olarak zor durduğum anlar da bile , beyler bu tahriklere büyük bir sabır gösterdiler. Bu şahıslar tarafından sette her gün oyunculara mobing uygulanıyor. Ve ,günün sonunda hepimiz aynı soruyu soruyoruz Neden ? Hangi çalışan tutmuş olan işini, ekmeğini, emeğini baltalamak ister ? Neden kıymet bilinmez ? Neden şükür edilmez ? Ve şu an gönül rahatlığıyla yazıyorum ki.. artık herkes hak ettiği yerdedir! Sevgiler"
Yıldız Çağrı Atiksoy da arkadaşına destek oldu Başrol oyuncusu Yıldız Çağrı Atiksoy da arkadaşına sahip çıkarak, ağır şartlar altında çalıştıklarını söyledi. Atiksoy yaptığı paylaşım ile şu ifadelere yer verdi:"Oyuncu arkadaşım ve partnerim Berk Oktay'a yapılan haksız yere suçlamaları ve karalama kampanyasını kesinlikle reddediyorum! Herkesin şunu bilmesini isterim ki.. Savaşçı dizisi 8 bölüm çekilebildiyse bunun en büyük payı başta Berk Oktay olmak üzere kılıç timini oluşturan oyuncu arkadaşlarıma aittir. Onların özverili çalışmaları, işi son derece sahiplenmeleri ve haddinden fazla yapılan fedakarlıklar sonucu bu işi her hafta izleyebiliyoruz. Açık söylemek gerekirse benim bir oyuncu olarak kabul edemeyeceğim şartlarda bile hiç seslerini çıkarmadan büyük bir tutkuyla 48. saati aşan uykusuzlukla sadece bölümü yetiştirmek amacıyla çok ağır şartlara maruz kalarak çalıştılar. Ve bunu her bölüm tekrarladılar.Maalesef üzülerek söylüyorum ki bu işi, yapımı ve oyuncu kadrosunu hiç hak etmeyen şahıslarla aynı seti paylaşmak utanç verici. Para kazanıp emek verdikleri işi sabote eden şahıslarla dolu bir ekip var karşımızda ve biz set içinde resmen diziyi çekmek için savaşır hale geldik. Etik olmayan bir sürü davranış sergilendi bu zamana kadar ve ben Kadın olarak zor durduğum anlar da bile , beyler bu tahriklere büyük bir sabır gösterdiler. Bu şahıslar tarafından sette her gün oyunculara mobing uygulanıyor. Ve ,günün sonunda hepimiz aynı soruyu soruyoruz Neden ? Hangi çalışan tutmuş olan işini, ekmeğini, emeğini baltalamak ister ? Neden kıymet bilinmez ? Neden şükür edilmez ? Ve şu an gönül rahatlığıyla yazıyorum ki.. artık herkes hak ettiği yerdedir! Sevgiler"

Oyuncu arkadaşım ve partnerim Berk Oktay'a yapılan haksız yere suçlamaları ve karalama kampanyasını kesinlikle reddediyorum! Herkesin şunu bilmesini isterim ki.. Savaşçı dizisi 8 bölüm çekilebildiyse bunun en büyük payı başta Berk Oktay olmak üzere kılıç timini oluşturan oyuncu arkadaşlarıma aittir. Onların özverili çalışmaları, işi son derece sahiplenmeleri ve haddinden fazla yapılan fedakarlıklar sonucu bu işi her hafta izleyebiliyoruz. Açık söylemek gerekirse benim bir oyuncu olarak kabul edemeyeceğim şartlarda bile hiç seslerini çıkarmadan büyük bir tutkuyla 48. saati aşan uykusuzlukla sadece bölümü yetiştirmek amacıyla çok ağır şartlara maruz kalarak çalıştılar. Ve bunu her bölüm tekrarladılar. Maalesef üzülerek söylüyorum ki bu işi, yapım'ı ve oyuncu kadrosunu hiç haketmeyen şahıslarla aynı seti paylaşmak utanç verici. Para kazanıp emek verdikleri işi sabote eden şahıslarla dolu bir ekip var karşımızda ve biz set içinde resmen diziyi çekmek için savaşır hale geldik. Etik olmayan bir sürü davranış sergilendi bu zamana kadar ve ben Kadın olarak zor durduğum anlar da bile , beyler bu tahriklere büyük bir sabır gösterdiler. Bu şahıslar tarafından sette her gün oyunculara mobbing uygulanıyor. Ve ,günün sonunda hepimiz aynı soruyu soruyoruz Neden ? Hangi çalışan tutmuş olan işini, ekmeğini, emeğini baltalamak ister ? Neden kıymet bilinmez ? Neden şükredilmez ? Ve şu an gönül rahatlığıyla yazıyorum ki.. artık herkes hakettiği yerdedir! Sevgiler ..

Yıldız Çağrı Atiksoy (@yildiz_cagri)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >