Savaşçı dizisinin Çiğdem Teğmen'i, eski dizisi Beni Affet'e geri mi dönüyor?

​Savaşçı dizisinin Çiğdem Teğmen'i, eski dizisi Beni Affet'e geri mi dönüyor?

Oyuncu Gaye Turgut Evin, hakkında çıkan "eski dizisi Beni Affet'e geri dönecek" iddialarına son noktayı koydu.

6 sezon başrolünü oynadığı Beni Affet'ten ayrıldıktan sonra Savaşçı dizisine transfer olan ve kendisine daha büyük bir hayran kitlesi kazandıran Gaye Turgut Evin, hakkında çıkan "eski dizisi Beni Affet'e geri dönecek" iddialarına yanıt verdi.

Emre Saygı'nın sunumuyla YouTube'de yayınlanan Hadi Be Tv programına konuk olan Evin, oldukça açık itiraflarda bulundu.

Emre Saygı ve Gaye Turgut Evin
Emre Saygı ve Gaye Turgut Evin
"Mahallenin kızı imajından kurtuldum"

                                    Yıllarca 'Beni Affet' dizisinde 'Bahar' karakterini canlandıran ve  üzerine yapışan 'mahalle kızı' imajından kurtulmak istediğini dile getiren oyuncu, "Mahallenin kızı durumu oldu bende. Rolün üstünüze yapışması gibi bir durum vardır ya. Sürekli ağlayan, mahallenin cici kızı rolündeydim. O yüzden genelde dönem hikayelerine ve içinde aksiyon olan işlere baktım" ifadelerini kullandı.
"Mahallenin kızı imajından kurtuldum" Yıllarca 'Beni Affet' dizisinde 'Bahar' karakterini canlandıran ve üzerine yapışan 'mahalle kızı' imajından kurtulmak istediğini dile getiren oyuncu, "Mahallenin kızı durumu oldu bende. Rolün üstünüze yapışması gibi bir durum vardır ya. Sürekli ağlayan, mahallenin cici kızı rolündeydim. O yüzden genelde dönem hikayelerine ve içinde aksiyon olan işlere baktım" ifadelerini kullandı.
"Kesinlikle Beni Affet'e dönmeyeceğim"

                                    Gaye Turgut Evin, “Hâlâ 'Beni Affet' dizisine geri döneceğimi sanıyorlar. Ona da bir açıklık getireyim; neredeyse bir yıl geçti ayrılalı ve artık diziye dönmeyeceğim arkadaşlar. Kesin dönmeyeceğim" şeklinde konuştu.
"Kesinlikle Beni Affet'e dönmeyeceğim" Gaye Turgut Evin, “Hâlâ 'Beni Affet' dizisine geri döneceğimi sanıyorlar. Ona da bir açıklık getireyim; neredeyse bir yıl geçti ayrılalı ve artık diziye dönmeyeceğim arkadaşlar. Kesin dönmeyeceğim" şeklinde konuştu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >