Savaşçı yeni sezon tarihi belli oldu! Berk Oktay diziden ayrıldı mı?

Yayınlanan tanıtım videosunda Berk Oktay'ın dizideki geleceği hakkında ipuçları yer alıyor.
Yayınlanan tanıtım videosunda Berk Oktay'ın dizideki geleceği hakkında ipuçları yer alıyor.

Dizilerin yeniden çiçek açtığı eylül ayında merakla beklenen Savaşçı dizisinin yayın tarihi çok gecikti. Savaşçı dizisinin setinde yaşanan olumsuzluklar sonrası dizinin başlangıç tarihine dair soru işaretleri vardı. Dün yayınlanan yeni sezon 49. bölüm tanıtım videosu ile bu merak son buldu. 49. bölüm hakkında bir çok detaya yer verilen tanıtımda, başrol oyuncusu Berk Oktay ile ilgili şok gelişmeler yaşanıyor.

Haziran ayında sezon finali yapan diziler eylül ayıyla birlikte ekrandaki yerlerini aldılar. Birbirinden farklı projeler de yeni sezonla birlikte seyircinin karşısına geçti. 10 Haziran'da sezon finali yapan Savaşçı dizisi ise hala ekrandaki yerini almayınca dizinin fanları "Savaşçı dizisi ne zaman başlayacak?" sorusunu sormaya başladı. Kanal dün yayınladığı yeni sezon fragmanıyla birlikte heyecanla merak edilen bu soruya yanıt verdi. Savaşçı dizisinin yeni bölümü 7 Ekim Pazar günü ekrana gelecek.

Yeni sezon fragmanında seyircileri şüpheye düşüren gelişmeler yaşanıyor.
Yeni sezon fragmanında seyircileri şüpheye düşüren gelişmeler yaşanıyor.

Haziran ayında sezon finali yapan diziler eylül ayıyla birlikte ekrandaki yerlerini aldı. Birbirinden farklı projeler de yeni sezonla birlikte seyircinin karşısına geçti. 10 Haziran'da sezon finali yapan Savaşçı dizisi ise hala ekrandaki yerini almayınca dizinin takipçiler "Savaşçı dizisi ne zaman başlayacak?" sorusunu sormaya başladı. Kanal dün yayınladığı yeni sezon fragmanıyla birlikte heyecanla merak edilen bu soruya yanıt verdi. Savaşçı dizisinin yeni bölümü7 Ekim Pazar günü ekrana gelecek.

Berk Oktay diziden çıkıyor mu?

Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanında şoke eden bir gelişme yaşanıyor. Kılıç Tim'i Yüzbaşı Kağan'ı (Berk Oktay) ortadan kaldırmak için operasyon yapıyor. Yüzbaşı Haydar ile Kağan karşı karşıya geliyor ve Haydar tetiği çekiyor. Albay Halil İbrahim telefonda "Kağan öldü mü?" sorusunu sorarken Haydar, "Hedef öldürüldü komutanım" şeklinde cevap veriyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >