''Savaşmadan anlaşmayı Ayla, Ayla öğretecek'' Erener'in puslu sesinden Ayla yorumu

Sertap
Sertap

''Karanlıkta alev olmayı, neyin varsa paylaşmayı; savaşmadan anlaşmayı Ayla, Ayla öğretecek''

Sanat hayatında 25’inci yılını kutlayan Sertab Erener, vokalistliğini üstlendiği “Oceans of Noise” adlı rock grubuyla, Türkiye'nin Oscar adayı Ayla filmi için şarkı da besteledi. Şarkının sözleri Nil Karaibrahimgil ve Sertab Erener'e ait...

''Artık ne yaşı ne de adı var

Sarılmaz ki başa yaşananlar?

Taşıyamaz küçük bedeni onu aşar

Nasıl bilsin, savaşı küçük elleri

Ağlar orada ; barut yakar gözlerini

Konuşamaz; savaş vurmuş annesini (sevdiklerini )

Kestik uzayan şaçlarını

Nöbet bekledik uykularını

Duyma yeter ki bombaları

Anlatırız biz masalları

Karanlıkta alev olmayı

Neyin varsa paylaşmayı

Savaşmadan anlaşmayı

Ayla Ayla öğretecek

Kurşunu silahı terk etmeyi

Güneş olup yeşertmeyi

İnsanı kim olsa sevmeyi

Ayla Ayla öğretecek''

Erener'den Ayla'ya...

                                    Sertab Erener’in vokalistliğini yaptığı, gitarda Emre Kula, bas gitarda Eser Ünsalan, keyboardda Ozan Yılmaz ve davulda Alpar Lü’nün yer aldığı rock grubu “Oceans of Noise”, Türkiye’nin Oscar adayı “Ayla” filmiyle ilk kez dinleyiciyle buluştu.
Erener'den Ayla'ya... Sertab Erener’in vokalistliğini yaptığı, gitarda Emre Kula, bas gitarda Eser Ünsalan, keyboardda Ozan Yılmaz ve davulda Alpar Lü’nün yer aldığı rock grubu “Oceans of Noise”, Türkiye’nin Oscar adayı “Ayla” filmiyle ilk kez dinleyiciyle buluştu.
Film için bestelendi!

                                    Film için “Ayla” adlı şarkı besteleyen grup, şarkının İngilizce versiyonu “Finding White In Black”i de eş zamanlı yayınladı. Şarkının video klibini ise “Ayla” filminin yönetmeni de olan Can Ulkay çekti.
Film için bestelendi! Film için “Ayla” adlı şarkı besteleyen grup, şarkının İngilizce versiyonu “Finding White In Black”i de eş zamanlı yayınladı. Şarkının video klibini ise “Ayla” filminin yönetmeni de olan Can Ulkay çekti.
“The Age of Ghouls”

                                    Prodüktörlüğünü ve mixlerini bugüne kadar 4 kez Grammy, 1 kez de Latin Grammy Ödülü’ne aday gösterilen usta prodüktör ve müzisyen Joel Hamilton'un üstlendiği Oceans of Noise’un diğer single'ı “The Age of Ghouls”, Kasım ayında müzikseverlerle buluşacak. Mastering'ini Grammy ödüllü Joe LaPorta'nın, Sterling Sound New York'ta yaptığı grubun mini albümü ise yeni yılda piyasada olacak.
“The Age of Ghouls” Prodüktörlüğünü ve mixlerini bugüne kadar 4 kez Grammy, 1 kez de Latin Grammy Ödülü’ne aday gösterilen usta prodüktör ve müzisyen Joel Hamilton'un üstlendiği Oceans of Noise’un diğer single'ı “The Age of Ghouls”, Kasım ayında müzikseverlerle buluşacak. Mastering'ini Grammy ödüllü Joe LaPorta'nın, Sterling Sound New York'ta yaptığı grubun mini albümü ise yeni yılda piyasada olacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >