Saykodelik gözlükler ile rengarenk optik bir şölene şahit olma fırsatı!

Saykodelik
Saykodelik

Müzik deneyimini renklendiren saykodelik gözlükler ile eğlenceye doyun.

Müzik tutkunu tasarımcı Bence Agoston tarafından tasarlanan MOOD, hem müzik dinleme deneyimine görsel bir eğlence, hem dinleyiciye stil katıyor.

Dünyada ilk!
"Dünyanın ilk saykodelik gözlüğü" sloganıyla Indiegogo'da fonlanan MOOD, UV filtreli camlarıyla günlük kullanıma da oldukça uygun.
Dünyada ilk! "Dünyanın ilk saykodelik gözlüğü" sloganıyla Indiegogo'da fonlanan MOOD, UV filtreli camlarıyla günlük kullanıma da oldukça uygun.
Renkli bir optik şölen
Gözlükte 6 farklı cam bulunuyor. Rengarenk optik şölenin başlaması için gözlük camlarını döndürmeniz yeterli.  Farklı desenlerdeki her cam ışığı farklı şekilde filtreliyor. Kullanıcının camları döndürmesiyle birlikte sınırsız çeşitlilikte görüntü akışı yaratabiliyor.
Renkli bir optik şölen Gözlükte 6 farklı cam bulunuyor. Rengarenk optik şölenin başlaması için gözlük camlarını döndürmeniz yeterli. Farklı desenlerdeki her cam ışığı farklı şekilde filtreliyor. Kullanıcının camları döndürmesiyle birlikte sınırsız çeşitlilikte görüntü akışı yaratabiliyor.
Göreceli bir algı durumu
Bir çizgi ya da nokta seti üzerine; farklı boyut, açı ya da boşluk gözetilecek şekilde bir başka çizgi ya da nokta seti konulduğunda Moire deseni adı verilen göreceli bir algı durumu meydana geliyor.
Göreceli bir algı durumu Bir çizgi ya da nokta seti üzerine; farklı boyut, açı ya da boşluk gözetilecek şekilde bir başka çizgi ya da nokta seti konulduğunda Moire deseni adı verilen göreceli bir algı durumu meydana geliyor.
Günlük hayata uyarlanmış 
Günlük hayatta da tül ve perdelerde kimi zaman bu optik durumu görebiliyoruz. Bu durum bilgisayar ekranında ya da fotoğrafçılıkta ise görüntüyü bozan, istenmeyen bir durum olarak ortaya çıkıyor.
Günlük hayata uyarlanmış Günlük hayatta da tül ve perdelerde kimi zaman bu optik durumu görebiliyoruz. Bu durum bilgisayar ekranında ya da fotoğrafçılıkta ise görüntüyü bozan, istenmeyen bir durum olarak ortaya çıkıyor.
Mood efekti
MOOD ile yaratılabilen efektlerden bir tanesi de bu.
Mood efekti MOOD ile yaratılabilen efektlerden bir tanesi de bu.
Camlar eklenip çıkartılıyor
Diğer efektler ise gözlük camlarını ekleyip çıkarttığınızda,  farklı kombinasyonlar sağlıyor.
Camlar eklenip çıkartılıyor Diğer efektler ise gözlük camlarını ekleyip çıkarttığınızda, farklı kombinasyonlar sağlıyor.
Camlar geri dönüşüme uygun 
MOOD'un çerçevesi dayanıklı ABS'den 3B baskı yoluyla üretilmiş. Gözlük camları tamamen geri dönüştürülebiliyor.
Camlar geri dönüşüme uygun MOOD'un çerçevesi dayanıklı ABS'den 3B baskı yoluyla üretilmiş. Gözlük camları tamamen geri dönüştürülebiliyor.
Mood efekt ile eğlenceye doyun!
Mood efekt ile eğlenceye doyun!
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >