Şebnem Dönmez 2. bölümde "Avlu" dizisine veda etti

Avlu
Avlu

Ekranların yeni dizisi Avlu'nun ikinci bölümünde "Nihal" karakterine hayat veren Şebnem Dönmez sürpriz bir şekilde diziye veda etti.

Star TV'nin yeni dizisi Avlu'nun baş rollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse usta isimlerin olduğu, yönetmen koltuğunda İftarlık Gazoz, Dondurmam Kaymak gibi başarılı projelere imza atan Yüksel Aksu oturduğu "Avlu"nun 2. bölümü yayınlandı.

Avlu
Avlu

Şebnem Dönmez veda etti

Dizinin ikinci bölümünde iki sürpriz olay yaşandı. Nihal karakterine hayat veren Şebnem Dönmez diziye veda ederken, Hayat Bazen Tatlıdır dizisinden hatırladığımız genç oyuncu Denizcan Aktaş kadroya dahil oldu.

Avlu
Avlu

2. bölümde neler oldu

Cezaevinde çıkan kargaşa hala devam etmektedir. Kamuoyunun artık bütün ilgisi cezaevinin üzerindedir. Nihal’i bıçakladığı düşünülen Deniz’in ise yalnızca bir şahidi vardır; kanlar içinde hastaneye kaldırılan müdür Nihal. Yaşanan bu olay içerdeki güç dengelerini değiştirecektir. Deniz daha ne olduğunu, nereye geldiğini anlayamadan diğer mahkumlar onun üzerine oyunlar oynamaya başlamıştır bile. Nihal'in ölümü Denizi büyük bir çıkmaza sokar.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >