Seda Sayan yaşını küçülttü! İşte yeni yaşı

Seda
Seda

Sahneye çıkabilmesi için yaşının büyütüldüğünü söyleyen Seda Sayan, mahkeme kararıyla yaşını küçülttü!

Mahkeme kararıyla yaşını küçülten Sibel Can'dan sonra, şimdi de Seda Sayan yaşını küçültme kararı aldı. Sayan, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde geçen yıl yaşının düzeltilmesi istemiyle dava açtı.

"Kardeşlerimin arasında en büyük olarak görünüyorum"
Sibel Can gibi, şarkı söylemek ve sahne almak için mahkeme kararıyla yaşının büyütüldüğünü belirten Seda Sayan, "Yaş düzeltildikten sonra kardeşlerimin arasında en büyük olarak görünüyorum. Halbuki benden iki yaş büyük ablam var. Nüfusta 4 Ocak 1959 olan doğum tarihimin 30 Aralık 1962 olarak değiştirilmesine karar verilsin" dedi.
"Kardeşlerimin arasında en büyük olarak görünüyorum" Sibel Can gibi, şarkı söylemek ve sahne almak için mahkeme kararıyla yaşının büyütüldüğünü belirten Seda Sayan, "Yaş düzeltildikten sonra kardeşlerimin arasında en büyük olarak görünüyorum. Halbuki benden iki yaş büyük ablam var. Nüfusta 4 Ocak 1959 olan doğum tarihimin 30 Aralık 1962 olarak değiştirilmesine karar verilsin" dedi.
"Herhangi bir engel yoktur"
Davanın geçen hafta görülen duruşmasına Seda Sayan'ın avukatları katıldı. Nüfus müdürlüğünün avukatı, "Herhangi bir engel yoktur. Takdir mahkemenindir" dedi.
"Herhangi bir engel yoktur" Davanın geçen hafta görülen duruşmasına Seda Sayan'ın avukatları katıldı. Nüfus müdürlüğünün avukatı, "Herhangi bir engel yoktur. Takdir mahkemenindir" dedi.
4 yaş küçültüldü!
Seda Sayan'ın doğum tarihini 3 yıl 11 ay 26 gün ileri çekerek 30 Aralık 1962 olarak düzeltilmesine karar verildi.  Sahneye çıkabilmesi için yaşının büyütüldüğünü söyleyen Seda Sayan'ın doğum tarihi 4 yıl ileri çekildi.
4 yaş küçültüldü! Seda Sayan'ın doğum tarihini 3 yıl 11 ay 26 gün ileri çekerek 30 Aralık 1962 olarak düzeltilmesine karar verildi. Sahneye çıkabilmesi için yaşının büyütüldüğünü söyleyen Seda Sayan'ın doğum tarihi 4 yıl ileri çekildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >